Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a lapos has titka?

Mi a lapos has titka?

Figyelt kérdés

2020. júl. 21. 16:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Főként kiegyensúlyozott diéta. Sok zöldség, gyümölcs, fehérjék. Viszonylag kevés cukor és finomított lisztből készült étel. Rengeteg víz és persze edzés.
2020. aug. 4. 18:04
 12/12 anonim válasza:
100%
Nem gondolom, hogy csak genetika kérdése a nagy has. A húgomnak pl. teljesen lapos a hasa, én meg úgy néztem ki, mint aki lenyelt egy egész görögdinnyét. :D Nem mondom, hogy most teljesen lapos a pocak, de már jóval kisebb, mint volt. Kb. 4 hónapja felhagytam a fehérliszttel és cukorral, sőt édesítőszereket sem fogyasztok. Hetente háromszor edzek és használom a Dr.Kelen Fit Figure 2in1 zsírégető anticellulit gélt, ami nemcsak simábbá tette a bőrömet, de szerintem sokat segített az alakformálásban is. Teljesen átalakultam, sikerült fogynom 5 kilót, de olyan, mintha 10 ment volna le. Persze, még messze a cél, még legalább 5-6 kilót el kellene tüntetnem magamról.
2020. aug. 6. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!