Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok leadni gyorsan 7...

Hogyan tudok leadni gyorsan 7 kilót?

Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 10:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Hát nem mindegy, hogy mennyiből. 150-ből vagy 65-ből?

Amúgy ha koplalsz csak vissza fog jönni a duplája. Szóval gyorsan nem lehet fogyni.

A fogyás egy hosszú folyamat

2020. júl. 20. 10:51
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Gyorsan sehogy. Leghamarabb 2 hónap alatt.

Vaaaagy:

1. Levágod a végtagjaidat

2. Rengeteg hashajtó+ ne egyél , ne igyál ( Legalább ki is száradsz)

Illetve: Egészséges étkezés+ rendszeres testmozgás

Ezzel eléred, hogy nem leszel zsíros pálcika. Formás leszel, feszes és a legfontosabb: tartós lesz a súlyod.

Szerintem megéri várni. Nem lesz a bőröd sem csíkos, megnyúlt, gyenge.

2020. júl. 20. 10:53
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Olvass utána a jojó effektusnak.
2020. júl. 20. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Adj le 10-et és szedj vissza hármat!

De könyörgöm! Miért pont 7-et? Hogy jött ez ki? Az már biztos jó súly lenne? 5 nem lenne jó? Nem lehet, hogy inkább 8 kéne?

És hogyhogy gyorsan? Eddig hol volt az a túlsúly? Vagy hipp-hopp, egyszer csak ott termett a semmiből?

És milyen választ vársz azon kívül, hogy egyél keveset, és mozogj sokat?

2020. júl. 20. 11:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Most szántam rá magam, hogy leadom. Egyébként 62kg vagyok és 172 cm. 20L
2020. júl. 20. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

De akkor nem kell gyorsan.

Kezd az életmód váltással. Sok mozgás+egészséges táplálkozás

2020. júl. 20. 11:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk 62 kilóból semmit nem kéne fogynod ehhez a magassághoz, pláne nem 55-re. Aki ilyen kevés, az általában genetikailag nem hízik és nem tehet róla vagy jó úton halad a testképzavar felé.

Ha nem vagy elégedett az alakoddal, edzz, sportolj, hogy formásabb, akár izmosabb legyél, de fogynod nem kellene.

2020. júl. 20. 12:28
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
Napi max 1300 kalória ezzel hetente 1 kilót fogsz fogyni, emellé még mozognod se kell külön mert ennyit alapból elégetsz és ez még nem is az anorexiás kategória szóval nemkell félni hogy vissza szeded, mert ha jól eszed meg azt az 1300at akkor nem leszel éhes. Vannak telora letölthető 30napos mozgás programok , max 10perces kis torna. Kb másfél hónap alatt 6kilot fogytam
2020. júl. 21. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:
32%

1300 kalória? Ha te így fogytál 6 kilót másfél hónap alatt csodálkozom, hogy nem szedted vissza. Ennyi kalóriától egy normális ember farkas éhes lesz. Szóval igenis visszaszedi a dupláját. (Tapasztalatból mondom)

Ajánlani tudom a Yazio appot.

2020. júl. 21. 12:52
 10/12 anonim ***** válasza:
32%

Az elején nehéz 2 hét, utána már összeszűkül annyira a gyomor hogy megszokja és utána már ha akarnál se bírnál többet enni. Előfordul ritkán az éhség érzet, olyankor sok víz, de sose olyan h ne legyen elviselhető..

És semmilyen ételt nem hagytam el csak a mérték a lényeg

Június 21.e óta csinálom és CSAK 2x léptem túl ezt a számot anélkül hogy ne tornáztam volna le,

pl. egyszer amikor párommal ránk maradt egy 42cmes pizza

De ilyenkor is úgy televagyok tőle hogy a következő napon annyival kevesebbet eszek amennyivel a tegnapot tulleptem

Mondjuk ha tegnap ettem 1700at akkor a masik nap 700 kaloriaval is jollakok és eszembe se jut az eves

Kíváncsi vagyok most hány oltás meg lepontozas jon erre mert hogy ez mekkora kamu szerintetek pedig nem

2020. júl. 21. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!