Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy csináljátok hogy nem...

Hogy csináljátok hogy nem híztok vissza, ha leadtok 10-15 vagy 20 kilót?

Figyelt kérdés

Én már 2-szer lefogytam 10 kilót de visszajött.

Úgy érzem hogy egy életen át kéne sanyargotnom magam (diétával,edzésssel) hogy ne hízzak vissza és többet fogyjak (165/85)(27/L).

2010. aug. 3. 09:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy az első beszél jó meg rossz kajáról, és közben háztartási kekszet eszik almatortával - egy halom szemét, még rosszabb, mint a virsli. Mindezzel együtt az ő menüje konkrétan koplalásnak minősül, akkor is, ha ő maga nem éhes, de hogy a szervezete nem kapja meg, amire szüksége lenne, az is biztos.

Kérdező, 1000-1200 kalóriás önsanyargatással persze, hogy visszahízol. Ez is éhezés a javából, ha utána áttérsz 1500 kalóriára, már attól hízol, holott egy egy felnőtt, ülőmunkát végző nő kalóriaszükséglete 2000 kalórai naponta, vagyis ha folyamatosan ennyit eszel, nem hízol, csak súlyt tartasz. Koplalás után persze, hogy visszahízol.

A megoldás: tartósan, életed végéig kb. 1700 kalóriát enni. Lassú fogyás lesz, de egy idő után beáll a súlyod.

Na meg az sem mindegy, hogy miből van az 1700 kalória. Belefér a heti néhány kocka csoki, de naponta nem! Az 1700 kalóriát zöldségekre, gyümölcsökre, csirkére, halra és teljes kiörl. pékárúra, barna rizsre kell "költeni". És persze sport.

2010. aug. 3. 10:25
 12/14 A kérdező kommentje:

10.25-kor írónak

Eddig a tiéd volt a legértelmesebb válasz,köszönöm szépen.

Tényleg így kéne tennem hogy hosszútávon egészségesen legyek vékonyabb,valószínűleg kipróbálom.

Az igaz hogy lassú fogyás lesz, a múltkori 10 kilót is sokáig tartott lefogyni..bár az is igaz hogy keveset mozogtam a diéta mellett.

Kár hogy a barna rizst,barna kenyeret nem szeretem,kétszersült is jó?

2010. aug. 3. 10:39
 13/14 anonim ***** válasza:

10.25 hülyeség!nem kell annyi kaja! amúgy a háztartási keksz jó a kérdezőnek is, ha refluxos. az almatorta zabpehellyel készült. nem szemét egyáltalán! én nem koplalok, több,mint 1 éve eszek ennyit és sokszor kell az azstal mellett tanulom is, ülni, és semmit nem hízok! ne okoskodjál már, mintha mindenkinek ugyanolyan lenne a szervezete,dehogyis ó!

ezt a 2000 kalóriát meg hitler katonáinak találták ki, onnan jön az RDA, nem kell egy nőnek annyit ennie.

2010. aug. 3. 11:10
 14/14 anonim ***** válasza:

virsli, egyed,ha neked ez jobb,mint a zabpelyhes alma:

http://www.youtube.com/watch?v=CySktp2C_kM

2010. aug. 3. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!