Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy csináljátok hogy nem...

Hogy csináljátok hogy nem híztok vissza, ha leadtok 10-15 vagy 20 kilót?

Figyelt kérdés

Én már 2-szer lefogytam 10 kilót de visszajött.

Úgy érzem hogy egy életen át kéne sanyargotnom magam (diétával,edzésssel) hogy ne hízzak vissza és többet fogyjak (165/85)(27/L).

2010. aug. 3. 09:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

hogyan fogytál le? amúgy én azt csinálom, hogy mozgok mellette és akármennyit ehetek

de van,amikor nem mozgok és nem kívánok sokat!!! pl. tegnap: reggeli 5db háztartási keksz, ebéd 1 szelet almatorta, vacsi zöldség kiflivel,sajttal

meg kell jegyezni,hogy milyen táplálék jó és rossz!!

ha belegondolsz,hogy pl. mennyi szemét van a kolbászban, virsliben, nem igazi hús, és megnézed, hogy mit hogyan készítenek, akkor elmegy a kedved attól,hogy megegyed

a mekis krumpliban is annyi adalékanyag van, felesleges töménytelen mennyiségű olaj.. és vannak finom kaják,amivel telítődik a gyomrod: zabpehely, hajdina, kuszkusz, gyümölcsök,zöldségek, stb.

meg kell tanulni,hogy milyen jó tápanyagok vannak bennük és ezen gondolkozni. mérlegelni,hogy biztos kell nekem az a muffin vagy rakottkrumpli ?? nagyon megterheli a gyomrot szerintem..

2010. aug. 3. 09:21
 2/14 anonim ***** válasza:

egyébként én mindig gondolkozom azon,hogy nem szabad hízni,meg nem szerettem kövér lenni és nekem fontos is,hogy jól nézzek ki,sportos legyek és egészséges... rövidítsd meg az étkezéseid, és hosszabítsd meg az éveid!nem az evésből áll minden!azért eszünk,hogy éljünk,de nem fordítva!

én biztos,hogy nem lennék képes visszahízni,nem engedem meg magamnak. ha már negyed kilóval többet mutat a mérleg,akkor másnap másképp étkezem,és többet sportolok!nem kínzás,életmód,szemlélet, életforma. örülök,hogy figyelek arra,hogy ne hízzak el,mert nagyon csúnya az elhízott nő.

2010. aug. 3. 09:24
 3/14 anonim ***** válasza:
életmódváltás...az edzés, sport meg miért lenne önsanyargatás? :-o
2010. aug. 3. 09:43
 4/14 A kérdező kommentje:

Igazad van,jobban kéne erre figyelni,de nekem ez néha önsanyargatás.Úgy fogytam le hogy napi 1000-1200 kalóriát ettem zöldségből,csümölcsből,és némi mozgás.

Ráadásul csokifüggő vagyok,ez olyan mint másnak a cigi vagy az alkohol,remegni szokott a kezem ha egy hétig nem eszek csokit.Ráadásul ülő munkát végzek napi 11 órában,igaz hogy ez csak heti 3 nap..

És pocakos a párom és nem akar fogyni,ez sem valami motiváló(ő azt mondja hogy én így is tetszem neki).

2010. aug. 3. 09:46
 5/14 A kérdező kommentje:

Azért önsanyargatás mert nem ehetek azt amit megkívánok..

Persze annak könnyű aki nem szereti a csokit vagy a körömpörit...

2010. aug. 3. 09:49
 6/14 anonim ***** válasza:
én is többször fogyóztam. volt, hogy 5 kg ment le, volt hogy 12. de mindig visszajött. aztán nem érdekelt. csak hetente többször sétáltam és késő este már nem ettem. így megtartottam a súlyomat. persze, volt hogy éjfélkor még pizzát ettem, de olyan is hogy egész nap semmit, mert nem volt rá idő.
2010. aug. 3. 09:52
 7/14 anonim ***** válasza:
na nyuszika, akkor elárulok egy titkot: ehetsz körömpörköltet, meg csokoládét is két pofára (persze emellett zöldség és gyümölcs és minőségi fehérje is legyen), ha ledolgozod sporttal....(saját tapasztalat, fiatalabb koromban, volt, hogy napi 3000-4000 kcal-kat ettem és mégis fogytam....igaz min 20 km volt naponta a bringa, de volt, hogy 120 ;)) járj kerékpárral, sportolj valamit és akkor ehetsz rendesen...nem mellesleg a sport nem önsanyargatás, csak az eszement koplalós, meg félkoplalós marhaságdiéták
2010. aug. 3. 09:56
 8/14 A kérdező kommentje:
Azt nem tehetem hogy nem eszem semmit,mert refluxos vagyok,(nyitott gyomorszáj és sav miatti gyulladás a gyomorban)-ha valaki ilyen betegséggel nem eszik,legalább minimálisan annak előbb utóbb fekélye lesz....úgyhogy ez nem járható út,szerintem te se élj vele ha egészséges akarsz maradni.
2010. aug. 3. 10:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Anyukám úgy csinálta, hogy folytatja a diétát és mozog.
2010. aug. 3. 10:18
 10/14 anonim ***** válasza:

életmódváltással és rendszeres sporttal. 13 kilót fogytam először aztán még 6 kilót. mindezt több mint 3 éve.

hogy hogy tartom? tudatossággal és nem tértem vissza régi rossz szokásaimhoz. minden héten mérem magam, ha esetleg pár dekával több vagyok akkor visszafogom magam. voltam kövér, szóval köszi szépen mégegyszer nem kérek belőle. soványan sokkal jobb az életem minden szempontból. nekem ez fontosabb mint nagy zabálások , illetve töménytelen édesség.

de amúgy nem sanyargatás az életem. egyszerűen szervezettebb , tudom mikor mit lehet enni, és sosem eszem tele magam. ha megkívánok egy kis csokit akkor eszem pár kockát, ugyanez bármely kajára vonatkozik.nem eszem tele magam és heti 4-5*50 perc sport. ez mindig megvan, már 3 éve. már nem is tudnék sport nélkül élni, míg régebben annyi volt a mozgásom hogy elmentem a boltba vagy a buszmegállóba. azaz semmi.

de egyébként apró dolgokon változtattam mint pl nem nagyon eszem kenyeret. ha igen akkor is csak rozskenyeret reggelire max 1 szelet. de általában zabkását vagy natúr joghurtos zabpelyhet eszek. aztán cukrot sem használok, áttértem az édesítőre. ezt használom a sütikbe is. köretként hús mellé nem eszek sem rizst sem krumplit sem tésztát, csak zöldségeket,salátát.

a nassolás nem napi szintű, ha nagyon megkívánok valamit akkor is hetente max kétszer nassolok. és nem sokat.

szóval nem szenvedek,élvezem az ízeket és a jó ételeket. és sport nélkül már nem tudnék élni. 29,n

2010. aug. 3. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!