Kérdések. Ez nagyon gáz? Ti hogyan csináljátok?
1. Gáz ha napi 1000 kcal-t fogyasztok el? S nem azért, mert koplalok, hanem azért, mert már ezt is csak erőltetem. Pár hónapja elkezdtem fogyózni, diétázni, de most valahogy ez elindult. Természetesen ennek örülök, de most átbillentem oda, hogy fáj a gyomrom, ha eszem valamit, no meg hányingerem van és f..sok kicsit néha, de nem mindig, így nem nagyon birok enni. Ami kajálok, azt is egyáltalán nem élvezetből csinálom, hanem tényleg csak "táplálék".
2. Nem tudom, hogy miért a szexuális libidóm, mintha leesett volna, persze ezt nem drasztikusan kell felfogni, hanem csak kicsit. Lehet, hogy ez most csak a helyzeti stressz miatt van, ami most ér. (Felvételi vizsgára készülés, vizsgák, állásinterjú...stb.)
3. Minden reggel csak keveset edzem. (20 perc futás, 60-70 felülés) Hétvégén nem edzem.
Ha lesz további kérdésem, akkor majd még leírom.
Előre is köszi!
25 L
1.:1000 kcal kevés. És nem írtad, miből áll...
3.: 20 perc futás zsírégetős szempontból nem ér semmit, a felülés meg teljesen értelmetlen, nem ér semmit.
De nagyon fogytam tőle. És a sport nagyon jól esik. Azt nem tudom elhinni, hogy csak 20 perc után ég a zsír. A szervezet nem nézi az órát. No meg testalkat típus kérdése is.
A felülés miért lenne eredménytelen? (Igaz, nagyon amorf vagyok.) Eddig gondjaim voltak azzal, hogy petyhüdt lötyögő hasam volt és kövér voltam, most meg már szálkás a hasam és hamarosan olyan lesz, mint régen: szép bordás.
Csak ezek a hasfájások nem tetszenek.
Az 1000 kcal áll húsból, sok fehérjéből, zöldségekből és gyümölcsökből. Liszteset, cukrosat nem eszek egyáltalán.
Akkor meg minek kérdezel?
ÉS milyen érdekes, hogy itt egyből mindenkinek szálkás, tökéletes teste lesz, miután beszóltak neki.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!