Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen laza edzést ajánlanátok?

Milyen laza edzést ajánlanátok?

Figyelt kérdés
140kg vagyok eddig 10 kilót fogytam. Szeretnék elkezdeni valami laza edzést de nem tudom hogy kezdjem.
2020. júl. 17. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tempós séta, jó sokáig, ha bírod emelkedővel. Ilyen súllyal nagyon kell vigyáznod nehogy tönkre tedd az izületeidet. Gratula a fogyáshoz, kitartást.
2020. júl. 17. 23:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok az eredményekhez és magához az elhatározáshoz is. Én 93 kilóval kezdtem, és elmentem egy személyi edzőhöz, aki segített abban, hogy mit szabad és mit nem, utána ment egyedül is. Ekkor túlsúllyal például maximum egy rövid, tempós séta javasolt, vagy ami kifejeztten ajánlott, az a szobabicikli. Elmehetsz például csoportos pilaetes órára (vagy otthon rákereshetsz a pilates gyakorlatokra, az egy elég kímélő sport). Ha anyagilag ezek ekvésbé férnek bele, akkor youtube-on találsz sok videót angolul és magyarul egyaránt. Fontos, hogy mindig kezdőknek, vagy túlsúllyal rendelkezőknek videókat keress, mert akkor figyelnek arra, hogy ne terheld annyira az ízületeid. Pl Norbi is töltött fel még nagyon régen ilyen videókat, én is azokkal kezdtem. Sok sikert és kívánom, hogy találd meg azt a sportot, ami örömet okoz
2020. júl. 18. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!