Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés

Akinek sikerült 10kg-ot leadni neked hogy sikerült? Én ezt 2 hónap alatt szeretném leadni ha lehetséges.

Hány kalóriát ehetek egy nap? Mik azok az ételek amiket egyáltalán NEM ehetek? Ételek amik felgyorsítják az anyagcserét? Tényleg fontos a fogyásnál az hogy jól aludjunk (7-8óra)?

Ha minden reggel 40 percet sétálok gyors tempóban még mozgásként az segít valamit?

•20éves nő vagyok 64kg és 162cm.

Keveset mozgok.

Milyen edzéseket csináljak? Úgy gondolom hogy egy héten 2-3x mehetne zsírégetős edzés (pl hiit) és még 2x popsira edzős. Tudnátok olyan videókat ajánlani amik jók és láttátok a válltozást is utána? Csak ne legyen olyan nehéz amiből max 6percet tudok megcsinálni :D

Meséljétek el nektek hogy sikerült vagy adjatok tippeket. Ha valaki olyan ír aki tényleg ért ehhez annak nagyon örülnék.

2020. júl. 16. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%

Tudok ajánlani neked egy könyvet. Most le is van árazva. A címe: A női testformálás tudománya

A Moobius-ról tudod most akciósan megrendelni. Nekem nagyon-nagyon sokat segített. Remélem neked is fog! :)

2020. júl. 17. 11:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna ennyi válasz fog jönni egy nap alatt.

3.válaszoló:

Ne értsd félre persze ezek a napi mozgások megvannak amugy is szeretek takarítani de ez szinte semmi mert ez alap.

6.válaszoló:

Sziaa írhatod ide nyugodtan hátha még segít valakinek.

9.válaszoló:

Akkor ezek szerint rosszúl hittem, hogy egy hónap alatt 5kg az egészséges? :D Egyébként nekem a Yazio már nekem le van töltve rég óta de sose használtam huzamosabb ideig. A vizzel könnyű dolgom van mert csak azt iszom. Köszönöm a segítséget! :)

2020. júl. 17. 14:56
 13/14 A kérdező kommentje:
9.válaszoló: mennyi idő alatt fogytál le?
2020. júl. 17. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, ilyen kis túlysúlyból sajnos a havi 5 kiló nem igazán reális, ami egészséges és tartható, az nagyjából havi 2, max. 3 kiló. Nekem az eddigi 8 kiló március eleje óta ment le, pont ezekkel a módszerekkel, amit leírtam. :)

9-es voltam

2020. júl. 18. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!