Omad diétával mennyit lehet fogyni egy hónap alatt ?
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 04:19
11/32 A kérdező kommentje:
de nagy okos vagy te bánat
2020. júl. 15. 19:06
12/32 anonim válasza:
Te beszélsz minősíthetetlen hangnemben olyanokkal, akik segíteni akarnak, én csak viszonoztam a kedvességedet.
De mivel ennyi eszed van, dagadt is maradsz, úgy tűnik.
13/32 A kérdező kommentje:
soványabb leszek mint te bármikor.
2020. júl. 15. 19:09
14/32 anonim válasza:
Téged valaki amúgy elvisel? Csak kérdezem. Ha igen, akkor add át neki, hogy részvétem. És én itt befejeztem, további sok szerencsét dagadék. :)
15/32 A kérdező kommentje:
agresszív mosoly a mondatod végén tyűha. lehet a kalóriadeficited nem müködik dagadt
2020. júl. 15. 19:14
16/32 anonim válasza:
Az egyetlen dolog ami itt nem működik az az agyad édes szívem. Fáj az élet, hogy mindenkivel ilyen undorító hangnemben beszélsz vagy mi van?
17/32 A kérdező kommentje:
szebben
2020. júl. 15. 19:17
18/32 anonim válasza:
Az a baj veled, hogy sötét vagy mint a föld, nem is csak a modorod, de az írásképeden is látszik. Eleve feltettél egy értelmetlen kérdést, mindenki normálisan állt hozzád egy darabig. Az, hogy bevágod a durcit, mert nem azt a választ kapod, amit szeretnél, az a te szegénységi bizonyítványod.
19/32 anonim válasza:
atyaeg de sotet vagy kerdezo, jezusom :DDD
20/32 A kérdező kommentje:
még mindig írsz? nem tudsz elengedni egy ismeretlen embert szegénységi bizonyitvány bajnok.
2020. júl. 15. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!