Fiúk! Melyik testalkatom választanátok?
Régen vékony combú, kis kerek popsis, kicsi formás mellű nő voltam. A derekam mindig is vékony volt, most is az. Viszont felszedtem pár kilót, aminek következtében megnőttek a melleim. Még mielőtt sportolni kezdtem volna Ds volt a méretem, a sok edzéssel azonban Bsre csökkent. Most újra visszakaptam aDs melleimet, ami nagyon jó érzés. A popsim is nagyobb lett, hál isten a derekam ugyanolyan vékony maradt. Mivel sportolok aktívan most is, nem vagyok plötyi. Egyedül a hízás a combjaimon nem tetszik, mivel azok is megvastagodtak.
Összességében, most egy jóval nőiesebb, homokóra alkatom van,amin van ami tetszik, van ami pedig nem.
Mit tegyek? Fogyjak vissza a régi súlyomra? Vagy csak sporttal formálja magam?
Tudom hogy nincs helyi zsírégetés, így ha fogyni kezdek búcsút inthetek a most annyira kedvelt domborulataimnak.
Őszintén szerintem inkább a második. de ne mi döntsünk el hogy milyen legyél.
De ezt amúgy tényleg képről lenne jobb megmondani, minden ember más és más.
Nekem alapvetően tetszik a vastag comb, meg a homokóra alkat, de egyébként nem ez a legfontosabb szempont. :)
Van aki soványan is vonzó, és kicsit ducin is az. De van olyan is, aki soványan jól néz ki, de ha elkezd hízni, nagyon eltorzul az alakja. Ha valaki azt írná, hogy amit felszedett magára, attól a melle megnőtt, de a feneke és a combja nem változott, annak azt mondanám, hogy sürgősen fogyjon vissza! De neked a leírtak alapján olyan alkatod van, hogy ezekkel a hangsúlyosabb domborulatokkal tökéletes, ezt próbáld tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!