Fogynom kéne? Ha nem, hogy kéne formásodnom? 16/l
170 centi vagyok, és 62 kilogram. Sportolok, jelenleg karatézom és régebben úsztam is, leginkább a méreteim zavarnak.
Mell: 87 cm
Csípő: 90 cm
Derék: 68 cm
Comb: 50 cm
Emellett valószínűleg a sporttól, lányként kifejezetten széles a vállam. Fogynom kéne, vagy nem a súlyommal van baj?
A válladon esetleg segíthet picit, ha nyújtod a nyakizmaid (a fejed oldalra döntésével). Ha lejjebb van a vállad, nem hat olyan szélesnek.
Nem értem, mi a problémád a méreteiddel, normálisak.
Ha úgy érzed, hogy fogynod kell, akkor fogynod kell.
Amúgy nem nagyon hiszem, hogy túl kövér lennél.
A kerek váll meg szerintem sok pasi számára vonzó.
Ha nem szoktál súlyzóval edzeni, akkor lehet, hogy nem ártana, vagy méginkább saját testsúllyal csinálni valamit.
Nem tudom, hogy ti karatén mennyire mentek rá az izomfejlesztésre, de például mi taekwondo-n jóformán semennyire.
Miért zavarnak a "méreteid"?
Ha nem vagy dagadt, akkor nem mindegy mekkora vagy?
A derekad vastag, de ha fogynál akkor a többiről is menne le, szóval az arányok ugyanazok maradnának gondolom
Szerintem formáld a popsidat, és akkor a derekad vékonyabbnak fog tűnni:)
Utolsó vagyok: ha jól jönne pár tipp írj nyugodtan,én is hasonlóan vagyok és most dolgozok rajta
16L
Ha nem vagy elégedett, akkor változtass esetleg az étkezési szokásaidon. A sport nagyon jó dolog, de vékony, szálkás alkathoz az étkezés is fontos.
Egyébként nem hiszem, hogy gond lenne veled a számok alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!