Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai étkezésemről?

Mit gondoltok a mai étkezésemről?

Figyelt kérdés
5 darab puffasztott rizs, 1db paradicsom, 1db paprika, 10 szem szilva és fél liter Sió őszibaracklé.
2010. aug. 2. 16:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
vacsorának teljesen jó
2010. aug. 2. 17:33
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem, hogy a mai vacsoráról/reggeliről/ebédről, hanem a mai étkezésről???

Hol látjátok azt, hogy vacsora vagy reggeli lenne oda írva?

Szöveg értelmezési gondjaitok van?

2010. aug. 2. 19:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Inkább neked van szövegértelmezési problémád, ha nem fogod fel, hogy a többiek ezzel azt akarták írni, hogy rohadt keveset eszel egész nap, mert amit leírtál az vagy 1 reggelinek, vagy 1 vacsorának elég, de egész napra lósz.r

De amilyen arrogáns vagy, ezek után meg sem próbálom megértetni veled miért kár.s ez. Majd összeesel, kihull a hajad, állandóan ideges leszel és a végén kórházban kötsz ki. Hajrá!

2010. aug. 2. 19:37
 14/18 anonim ***** válasza:

5 puffasztott rizs 40 gramm CH, 1 paradicsom olyan 2-3, 1 paprika szintén, a 10 szilva pedig olyan 30 gramm.

Bevittél 10 deka cukrot kb ma... És semmi fehérjét, gratulálok, a szervezeted izmot fog bontani, és zsírt nemigen, sőt, ha elkezdesz normálisan enni, akkor rengeteget fogsz hízni, mivel nem lesz izmod, ami felvenné az energiát.

2010. aug. 2. 19:53
 15/18 anonim ***** válasza:
nem fog a kis liba hízni, mert a szíve előbb viszi el...legalább a koporsóvivőknek nem köll nagy súlyt emelni...
2010. aug. 2. 19:58
 16/18 anonim ***** válasza:
áhhhhh hagyd,majd jól meghízik utána...
2010. aug. 2. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:
ennyi kaja mellett neked még van erőd edzeni? Én ezeken a fórumokon mindig megdöbbenek, régóta edzek, de én nem tudnék ennyi étel mellett pl 1órát futni
2010. aug. 3. 09:48
 18/18 A kérdező kommentje:

Én se :))

Eszek többet! :D

2010. aug. 3. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!