Így tudnék fogyni? 17éves lány vagyok, 175cm magas,
jelenleg 68kiló. Szerintetek napi 1700kcal bevitettel+heti
3-4 sporttal (futás) tudnék fogyni? 60-62 kiló lenne a
cél. Az 1700 sok? Csökkentsem lejjebb?
Szerintem teljesen oké vagy. De ha te tényleg ezt akarod...szerintem is tudsz fogyni ennyivel. De arra is figyelj szerintem, hogy mit eszel, mert nem mindegy, hogy az az 1700 kalória mondjuk chipszből van vagy egészséges ételekből. De mondom szerintem is jó a súlyod. Én is 175cm vagyok de én 55kg. Már azért sokan mondják hogy szerintük csontos vagyok és hogy a sportomhoz ennél azért lehetnék nehezebb /kézilabdázok/.
2020. júl. 10. 20:18
Ha mindenáron fogyni akarsz, ahhoz az 1700 kcal szerintem sok lesz... De nem kéne fogynod, tök jó a súlyod szerintem. Komolyan így gondolom.
Jó, pont én mondom ezt, aki 180 cm vagyok, és 66-68 kiló, férfiként... De én sokkal többről indultam, egy időben voltam majdnem 100 kiló is, és most élvezem, hogy csak ennyi vagyok. Mondjuk én nem szoktam számolni konkrétan a kalóriákat, inkább csak érzésre eszem.
2020. júl. 10. 22:55
Ha csak nem érzed jól magad a bőrödben én a helyedben inkább "tömegelnék" sok fehérje, erősítő edzés izmok növeléséhez (közben megy le a felesleg is). Az izmok adnak szép formát a testnek.
De annyira nem olvastam utána hogy meg mit kell egy személyi edző segíthet
2020. júl. 11. 09:19
14/23 A kérdező kommentje:
Tömegelni semmiképp sem szeretnék:(
Egy pár kiló fogyástól szerintem jobban néznél ki,nincs ezzel semmi baj:)
2020. júl. 11. 14:43
Hát nem tudom. Nem hiszem hogy kéne fogynod.
De egyébként igen fogynál ennyivel már, ha tényleg mozogsz mellette.
2020. júl. 11. 15:25
Szerintem a súlyoddal nincs baj. Ha te úgy gondokod, hogy pár kiló mínusszal jobban éreznéd magad, akkor fogyj 1-2kilot. Azt hogy hogy nézel ki, milyenek az arányaid mi nem látjuk. Az 1700kcal jó szerintem, csak tényleg arra figyelj hogy mi az az 1700kcal. Nem mindedj higy mit eszel. 😊
2020. júl. 11. 20:17
Szerintem nem sok az 1700. Pont jó, es fogsz fogyni tole, csak egeszseges kajakat egyél. En is 175 vagyok, 60 kg es 1900 kaloriat eszek kb naponta, es sportolok mellé.
2020. júl. 11. 20:55
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:))
(Különösen neked utolsó:)))<3
20/23 anonim válasza:
Hehe :D Mintha én írtam volna ki ezt a kérdést, csak én 18 éves vagyok. Én kevesebbet eszem, nem méregetem ki a kajákat. Annyit eszem, hogy jól érezzem magam. Én is futok, hosszabb távokat, illetve a hasamra edzek. Már jobban érzem magam. Nekem inkább az a célom, hogy hasam lemenjen, emellett izmosodjak.
2020. júl. 14. 15:04
Kapcsolódó kérdések: