155cm és 47 kg vagyok, mennyi kalóriát kell ennem egy nap, hogy fogyjak?
Figyelt kérdés
Több kalória számlálót próbáltam, mind mást írt. Tudom sokatok szerint fogynom sem kell. 2-3 hónap alatt szeretnék megszabadulni 10kg-tól. Előre is köszönöm a válaszokat!2020. júl. 10. 13:35
1/10 anonim válasza:
37 kiló akarsz lenni? Az egy kisgyerek súlya. Vagy kisgyerek vagy? Akkor ne használd az oldalt.
2/10 anonim válasza:
Határozottan nem kell fogynod, ha így látod, akkor keress fel pszichológust. Kezdj el mozogni, ha jobb alakra, feszesebb testre vágysz.
3/10 anonim válasza:
Úristen! Azonnal menj pszichológushoz, mert súlyos problémáid vannak.
Teljesen rendben van a súlyod. 37 kg meg teljesen egészségtelen lenne ehhez a magassághoz. Ezt csak hánytatással és koplalással tudnád elérni, ami egyenes út a kórházba.
4/10 anonim válasza:
Teljesen rendben van a súlyod, ha "jobb" alakot szeretnél, akkor sportolj, izmosodj, formásodj.
A te esetedben nincs rajtad súlyfelesleg, ami feltétlen indokolná a fogyókúrát.
5/10 anonim válasza:
Kb 5 kilót fogyj ha szép akarsz lenni
Sok sport,sok fehérje,zöldség,gyümölcs,számolj kalóriát
6/10 anonim válasza:
Fogyni???
Fel kéne szedned vagy 5 kg izmot inkább!
7/10 anonim válasza:
Én 152 cm vagyok. Hidd el, semmit nem kell fogynod, főleg nem 10 kg-ot. Ha testkép zavarral küzdessz, fordulj pszichológushoz.
8/10 anonim válasza:
Nem kell itt számolgatni. Mindennek, amit eddig ettél, csak a kétharmadát edd, és mozogj többet. Meg ne zabálj egészségtelen, cukros ételeket, fehér kenyeret, ne igyál cukros üdítőket, Ennyire egyszerű.
9/10 anonim válasza:
Ja, most olvasom. H_lye vagy te, 10 kg-t fogynál? Orvoshoz menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!