Ha mindennap 800-900 kcalt eszem Egy nap kivetelesen 1200 at akkor mennyit fogyhatok szeptemberig? Majus ota csinalom eddig fogytam csak hogy szeptemberig meg egy 10 es? Vagy 5kg?
169-70/70-2
(Micel egyik sem pontos azert irtam a - vagy ot)
Dee én ha leadtam akkor nem térek vissza a régi étkezési szokásaimhoz.
Életmódot váltok és majd heti 100 kcal-al nővelem a mennyiséget és egészséges ételekből.
És egy súlytartó kaloriát belövők, ezek melett napi 1 óra spoft
Nem fogod bírni, rátámadsz hamarosan a hűtőre, és feladod.
Ha bírnád, nem híztál volna el.
2 honapja csinálom..
70 kg neked hol erős tulsuly? 65 tel már simán jól leszek. Már ne is haragudj te meg bunkó vagy:) nem láttál.előben nem tudod hogy rendezkedik el rajtam, mondtam melette sportolok is sosem voltam hanyag ugyhogy jobb lenne a kérdésre válaszolni. 3 nap es kiettem a hutot nem tortent meg:)
Nem nélkül elég nehéz megmondani, hogy mi mennyire tulsúly. Viszont 70 kg ez alapján az oldal alapján férfiak esetén 4, nők esetén 9 kg-ra van az ideálistól. Ez még bizonyos testalkat esetén normális is lehet (a +4 kg inkább, a 9 necces).
Viszont a napi 800-900 kcal hosszú távon tényleg nem fenntartható. Még ha van is annyi önkontroll hogy ezt sokáig vidd, egészségesnek semmiképp nem mondható, sőt, inkább ártani fogsz vele a szervezetednek. Létfontosságú tápanyagok fognak hiányozni, ha nem figyelsz, illetve a kognitív képességed is erősen romolhat. Inkább vigyél be többet, és mozogd le a "felesleget", hogy napi 800-900-hoz juss el, ha mindenképp ennyit akarsz bevinni naponta.
De én nem a mérleget nézem, ha 65 kgsan jól fogok kinézni akkor nem fogok még 5kgot fogyni csak mert a mérleg, az izom amúgyis többet nyom.
Majd a tükör dönt! De én nem mondanám magam egészségtelennek ennyi túlsullyal:) 70kg de hiperaktív, vidám lány aki mozgott mindig is.
Most viszont egy 10 est leadok!:) május óta csinálom amúgy 80 kg is voltam de 60 a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!