Mennyit fogyhatok szeptemberig?
melyik év szeptemberéig?
Inkább azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy: 2021, 2025, 2041 szeptemberében hány kilós szeretnél lenni.
Ezt a jelenlegi életmódot fogod tudni tartani nagyon sokáig, vagy alig várod már a 2020 szeptemberét, hogy vége legyen és visszatérhess ahhoz az életmódhoz, ami a 105 kilódhoz vezetett?
Kicsit hamarabb kellett volna kezdened.
Odafigyeléssel kb. 8-10 kilót fogyhatsz szeptemberig.
3-8-10 kg körül . Egyénfüggő. Nem 1 hét alatt híztàl el, nem is ennyi idő lesz mire làtvànyossà vàlik a fogyàs.
A tükörben kb 1 év utàn kezdtem làtni vàltozàst. Fotókon fél év volt mire kezdett làtszani. 16 hónap/ -50 kg- nàl jàrok.
Mai napig nem vette észre a kutya sem. Igaz, engem ez nem zavar, inkàbb örülök, hogy nem kell róla beszélnem senkinek. Addig jó amíg nem kezdenek el szàmon kérni.
Ezeket azért írom hogy tudd, a fogyàs befektetett kemény munka és idő, rengeteg idő. Ha türelmetlenkedsz, nem fog menni.
Én is olyan 8ra tippelek, ha bele gondolsz 7700kcal 1 kg zsír, így kb ennyi jöhet.
Beleszámoltam a csaló napokat is, úgy számoltam.
Azért néha kell az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!