Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SZerintetek sok 165 cm -hez...

SZerintetek sok 165 cm -hez 69 kg? 24/L

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 11:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
75%

Megnéztem és hát tényleg elég furán megengedő. Nézz jobbat, ahol még a kort is meg lehet adni.

Nekem mindenhol máshol 58-72 a tartományom, nem 56-75, ez jó nagy baromság.

De nem rólam szól a kérdés. A kérdezőre meg ez a kalkulátor is túlsúlyt ír, ideálisnak pedig az 59 kilót. Egy jobb kalkulátor még kevesebbet. Tehát mi lepontoznivaló volt azon hogy kb 10-15 kiló túlsúlya van? Amit nyilván ő is lát, mert különben nem írta volna ki a kérdést.

Van egy 23 éves hugom, ő 170 centi és igen dundi volt 70 kilósan. Lefogyott, most 58, nagyon csinos, de nem vékony még így sem.

Én most 62 vagyok, de még ez se a victoria's secret angyal kategória. Mondjuk én harmincas vagyok és van egy gyerekem is.

Egyébként szerencsésebbnek tartom a mi alkatunkat a kérdezővel, mert túlsúllyal is jobban nézhetünk ki az almáknál.

165/69-cel most valószínűleg csak segges-combos, biztos hogy nem tokás, konyhásnénikarú, hordóhasú, mint amilyen egy alma típusú ezekkel a számokkal.

Két utolsó megjegyzés: a huszas éveim elején 60-65 kilóval jojóztam. Az akkori munkahelyem üzemorvosa mindig cseszegetett hogy sok, fogyjak le.

Terhesség: 75-tel szültem, amivel nagyon elégedett volt az orvos. 70 kilóval kezdtem, nem biztattak 10+ felszedesére, hiszen ez az indulósúly "kicsit sok", így meg is mondták.

2020. júl. 3. 08:33
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem semmi màs kapaszkodóm nincs csak a bmi és a tükör. Bmi szerint mindenképp normàlba akarok kerülni, és az csak 1 tipp, hogy jó lesz nekem 175 cmhez a 65 kg célnak. Majd kinderül. Amúgy homokóra alkat vagyok, de fogyàs utàn ki tudja mi marad...
2020. júl. 3. 13:05
 33/36 anonim ***** válasza:

Utolsó, ugyanaz vagy akivel "acsarkodunk" a bmi-n? 😉

Akkor te is 175 vagy. 65 jó lesz de majd meglátod. Most mennyi vagy?

Én nagyon jól érzem magam 62 kilóval, főleg hogy a huszas éveim végétől már súlyproblémáim voltak, 70 kiló voltam, a gyerek előtt.

Egyébként az a kedves üzemorvos 55-57 kilót látott üdvözítőnek 22-23 éves koromban és arra akart lefogyasztani! 😰

2020. júl. 3. 13:55
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az 55-57 màr sovàny ilyen 175 centis magassàghoz, van nem egy ilyen ismerősöm ekkora súllyal, csont és bőr mindkét nő. De akinek ez jól esik, legyen annyi. Én nem acsarkodom, nekem mindegy, ki mi alapjàn ítéli meg magàt, én egyszerűen gyerekkoromtól túlsúlyos/elhízott vagyok, nincs mihez viszonyítanom, ezért cél a 65 kg, és nem, nem vagyok irigy sem, soha NEM volt célom sovànynak lenni. Szerintem semmi szép nincs benne. Normàlis kinézetet szeretnék majd amennyire lehet. Se sovànyat, se túlsúlyosat. 170 kg voltam mikor életmódot vàltottam tavaly, most épp 120. Hàt időbe telik a dolog de nem zavar😊 így is nagy utat tettem meg. Szóval még messze a vége, de valami kézzelfogható célt ki akartam tűzni magam elé és nem volt màs amit alapul vehetnék, egyelőre, csak a bmi.
2020. júl. 3. 14:08
 35/36 anonim ***** válasza:
54%

Nem hiszem hogy nem ment át hogy barátságosan írtam az acsarkodást 😕

Le a kalappal a kitartásod előtt, ez nem semmi! Remélem sikerül!

2020. júl. 3. 14:15
 36/36 anonim ***** válasza:
57%

Akkor jó😊

Köszönöm szépen:) Igazàból az életmódom màr kialakult pàr hét alatt, 16 hónap telt el, azóta csak vàrom hogy apadjon a felesleg😂 Én úgy érzem, és hiszek abban, hogy sikerülni fog néhàny év alatt, mert élvezem, hogy úgy és annyit ehetek amennyi jólesik, azokat eszem amiket szeretek, nem kell koplalnom, csak tudatossàgot, és némi kontrollt kellett belevinni.

2020. júl. 3. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!