Miert van hogy fogytam 15 kg-t de az alhasam megis nagy? (165 cm,51kg)
Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 07:59
1/8 anonim válasza:
Mennyi idő alatt fogytál le, és milyen módszerrel? Azaz: hogyan étkeztél, mit és mennyit sportoltál.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem koplaltam, nagyjabol 7 honap alatt sikerult egeszseges etrenddel (ebed szinte mindig csirke) tartom a napi 1100-200 kaloriat. Kozbe alig sportoltam most kezdtem el futni 2 honapja i
2020. máj. 6. 08:35
3/8 anonim válasza:
Mindenkinek domború kicsit a hasa. Azon javítani hasizom gyakorlatokkal tudsz.
4/8 anonim válasza:
AZ nem enni való , mindíg a csirke. Attól nem is csoda ha felfújódsz. Meg sportolni kell sokall többet.
6/8 anonim válasza:
Ilyen adatokkal nehéz elképzelni, hogy nagy lenne az alhasad. Talán megnyúlt a bőr a hosszú túlsőlyos időszak után, talán elfáradtak az izmok több évtized után, ha például 60 éves vagy. Bővítsd a kérdést, ha érdemi választ szeretnél!
7/8 anonim válasza:
Nekem is nagy az alhasam, én már inkább a törzs-hasizom gyengeségére gondoltam, azért áll ennyire ki.
8/8 Sunshinedoll válasza:
Valószínűleg a hasizom/törzsizomzat,kifejezetten a tresnversus abdominis nem túl feszes (ez az az izom, ami a hason körbeér, mint egy öv)
Az 1100 kalória nagyon kevés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!