Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért állt meg a fogyás?

Miért állt meg a fogyás?

Figyelt kérdés

Három hónap alatt leadtam 6 kilót, még kb. egy 10 kilótól szeretnék megszabadulni.

Ezt a mennyiséget sport nélkül adtam le, csupán a kalóriák számolásával. Egy hónapja elkezdtem sportolni is, itthon csinálok saját testsúlyos illetve HIIT edzéseket, heti ötször, két pihenőnapot beiktatva. Emiatt a korábbi 1200 kalóriát felemeltem 1400-ra kb. Sport előtt megvolt a heti fél kiló fogyás, mióta elkezdtem viszont nem akar lejjebb menni a mérlegen a súly, és nem tudom hol lehet a gond. Ennyi idő alatt szerintem nem szedhettem fel annyi izmot, hogy az úgymond "eltakarja" mérlegen a fogyást, vagy igen?

165 cm, jelenleg 67 kg vagyok egyébként.

24/L

2020. júl. 1. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mérd magad centikben (is) lehet izmot építettél, lehet csak visszatartja a szervezeted a vizet akármi lehet. A lényeg, hogy ne hagyd abba :)
2020. júl. 1. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Enis hasonloan jarok/jartam mint te

De en sehova se sietek

Fogyok meg

Csak most mar 2-3 hetente kb fel kgt (vagy meg ennyit se)

Ne add fel, csinald

Esetleg egy napra emeld fel a ch-t

2020. júl. 1. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

nincs semmi baj, csak türelmetlen vagy. Maradj következetesen az 1200kcalnál, amit (ha nehezen is) úgy ossz be, hogy ne éhezz(se éjjel, se nappal)...

A szervezeted ( méreteid miatt) átállt spórolós üzemre, és most nagyhirteln mindent megtart, amit csak lehet..

Ha továbbra is 1200 nál ,aradsz, akkor a szervezeted pár hét után átáll, se torna, sem futás, úszás, kerékpározás, és egyéb szörnyűségek nem kellenek a kellemesen betartható fogyáshoz...

Ne feledd még a heti ötven deka is sok a te testméreteidhez...csak óvatosan, de nagy akarattal.

És ne bűnözz, mert azt a szervezet nem tolerálja, hiába esik jól valami hatalmas sültkolbász, vagy torta, vagy egy nagyszelet sültzsíros kenyér..

Szóval türelem...türelem...türelem..

2020. júl. 6. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!