Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dagitábor. Ti elmennétek 2 hétre?

Dagitábor. Ti elmennétek 2 hétre?

Figyelt kérdés

Csak diétás kaják lennének, fogyókúrás adagokban. Emellett napi 2 testmozgás,amiből az egyik kiváltható munkával (favágás, ásás stb).

Aki legtöbb zsírtól szabadul meg (%), az visszanyeri a részvétel árát.

#fogyás #kontroll #dagitábor
2020. jún. 30. 02:51
A kérdező szavazást indított:
Nincs az az Isten!
Igen, de csak a barátnőmmel
Persze, ha megfizethető
Nem, nekem ne dirigáljanak, nem vagyok gyermek.
Felháborító, már a kérdés is.
66 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Két hét kevés főleg a nagy súlyproblémákkal küzdőknek de azért egy startnak megfelelhet
2020. jún. 30. 04:48
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
A mozgásokat érdemes megtanulni és otthon is csinálni.
2020. jún. 30. 05:19
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Magát a fogyókúra szót érdemes elfelejteni. A tartós testkompozíció változtatáshoz életmódot kell váltani, különben amint lefogytál és visszatérsz a régi, elcseszett életmódodhoz, egyből visszahízol-jojó effektus.
2020. jún. 30. 07:50
 4/15 anonim ***** válasza:
98%
Mit jelent a diétás kaja, és adag? Mindenkinek személyre szabják? Mert ha igen, akkor az jó. Ha nem, akkor csak pénzlehúzás. Amúgy ismerek olyan edzőt, aki 6 hetes kurzusokat hirdet, mindenkinek egyéni célokkal (akár súlynövelés is azoknak, akik ektomorf alkatúak, és egész életükben szívtak azzal, hogy semmi alakjuk, egy gramm izmot se tudtak felszedni), egyéni étrenddel, edzéstervvel. Az első 3 leglátványosabb átalakuló pedig nem csak a nevezési díj árát kapja vissza, hanem sokkal többet. A 6 hetes program 40-70 dollár körül van, a nyertesek pedig 1000+ dollárt kapnak. A nevezés pedig ingyenes, de nem kötelező (videót kell készíteni hozzá).
2020. jún. 30. 08:04
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Csak akkor, hogyha személyre szabott.
2020. jún. 30. 08:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én simán elmennék egy ilyenre, ha személyre szabott, kár, hogy nem csinálnak ilyet.
2020. jún. 30. 08:46
 7/15 A kérdező kommentje:
Persze,hogy személyre szabottan. Egy 70kg-os, 150cm es nőt nem lehet úgy etetni,mint egy 190cm magas, 130kg-os pasit.
2020. jún. 30. 09:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennek akkor van értelme, ha fontos célként kezelik a jó szokások megtanulását, kialakítását. Tehát például a sportnál olyasmit tanulnak, amit utána otthon is tudnak folytatni, vagy sok sportágat ki lehet próbálni és így kiderül, kinek mi fekszik. Az ételeknél is többféle, egészséges összetételű ételt meg lehet kóstolni és esetleg még recepteskönyvet is összeállíthat magának mindenki azokból, ami ízlett neki.

Szóval egy ilyen tábort lehet jól és rosszul is csinálni.

Úgy tudom egyébként, hogy régen a kaposvári kórházban csináltak nyáron kövértábort (nem tudom, pontosan hogy hívták), de hogy ott mi volt a pontos cél, azt nem tudom. Azt sem, hogy még mindig van-e.

2020. jún. 30. 10:02
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
En el, habar nem vagyok kifejezetten kover, csak van sulyfeleslegem, de szerintem “jo moka” lehet, foleg a mozgasos resze, mert ket het alatt mar szerintem lehet belole rutint csinalni, valoszinubb, hogy itthon is folytatnam. Lehetne ismerkedni, edzotarsat talalni, motivalni egymast a tabor utan is. Szerintem jopofa. (Amugy ha valaki szeretne edzotarsat vagy valamit BP belvarosa kornyeken, akkor arra vevo lennek most is, soha nem voltam teremben, es futni is unalmas egyedul.)
2020. jún. 30. 10:19
 10/15 anonim ***** válasza:
34%
Még ti fizettek hogy dolgozhassatok. Menjetek építkezésre dolgozni. Pikk-pakk lefogytok, és még pénzt is kaptok érte. "Akit le lehet húzni, azt lehúzzák.."
2020. jún. 30. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!