Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmennétek így bizonyítvány...

Elmennétek így bizonyítvány osztásra?

Figyelt kérdés

Nekünk nem lesz rendes évzáró, csak bizi osztás, csoportbontásban, külön az angolosoknak, külön a németeseknek.

Sajnos a lányoknak kötelező a k.......a kib..... matrózblúz, még arra a 20 perces bizonyítványosztásra is. Szerintetek gáz lenne, ha nem vennék fel hozzá szoknyát, se alkalmi cipőt, hanem fekete farmerbe és sport cipőbe mennék? Lány vagyok és tudom hogy szégyen, de nem érzem magam jól szoknyába, és arra a 20 percre nem szeretnék kiöltözni nagyon. Szerintetek jó ez így?

#matrózblúz #bizonyítvány osztás
2020. jún. 20. 01:00
A kérdező szavazást indított:
Igen, persze.
Nem, nagyon gáz.
22 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én az érettségim átvételére egy fekete farmerban, sportcipőben, és egy fehér ingben mentem el, egyáltalán nem gáz. 20 perc miatt semmi értelme kiöltözni, csak megkapod a bizit, mond pár szót a tanár, elköszönés és ennyi. Úgy menj ahogy neked kényelmes
2020. jún. 20. 01:23
 2/4 anonim válasza:
100%
Én is fekete farmerban fehér hosszujjúban és egy fehér air forceban vettem át az érettségimet. Senki nem szólt pedig állítólag kötelező lett volna a matrózblúz
2020. jún. 20. 01:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem veszed fel, mit tesznek? Csúnyán néznek rád? Nem adják ki a bizonyítványod? Utóbbit nem teheti meg, mást meg így év végén nem nagyon tud tenni.
2020. jún. 20. 01:33
 4/4 anonim ***** válasza:
64%

Gondolom belehalsz, ha abban a 20 percben ki lennél öltözve. Egyúttal a sírodat is rendeld meg.

Szerintem gáz a nem alkalomhoz illő öltözet ilyenkor. Ennyi tisztelet sincs benned? Látom, téged se neveltek meg rendesen a szüleid.

2020. jún. 20. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!