Zavarna titeket ha az érettségi bizonyítványt nulla ceremóniával a titkárságon átadnák és kész ennyi?
Ugye írásbelik lementek eredményt tudjuk szóbeli nincs is, az érettségi bizik elkészültek, egyesével be lehet menni az iskola titkárságára és nulla ceremóniával átadják. egy aláírás az átvételi ívre és hajrá lehet vinni. És ennyi.
Nulla ünnepélyesség nulla ceremónia.
Anyám szerint ez „kiakasztó“ én meg úgy vagyok vele nem tök mindegy? Átvettem és csá.
Most lenne egy órás átadó ünnepség egy dögunalmas beszéddel meg gratulációk hadával...kinek kell ez? Nem jobb így? Egy aláírás itt van na szevasz. 2 perc.
Én tavaly örültem a ceremóniának, minden pillanatot igyekeztem megőrizni, az egész tök ünnepélyes volt.
...addig a pontig, amíg az egyik tanár oda nem jött lecseszni, hogy "xykám, mi volt ez a felelés, az x meg az y is jobban feleltek nálad, nem is hiszem el, hogy készültél erre." Köpni nyelni nem tudtam, annyira szarul esett, hiszen marha sokat készültem, csak rám jött a lámpaláz és alig bírtam megszólalni. Meg nem ezt vártam egy olyan tanártól, akivel tök jó kapcsolatom volt - a kioktatása nélkül is nehéz volt túllendülnöm a lepontozáson meg a személyes kudarcon, így max egy-két kedves szónak örültem volna, nem ennek.
Hát így:)
Nekem jó volt a ceremónia, de ezek után azt mondom, bár ne lett volna.
Nem.
Ez nem másnak szól, hanem nekem, hogy jó úton haladok és tovább kell mennem.
Ez csak rész eredmény és aki nekem számít, az úgy is ír, vagy mond egy dicsérő szót és ez is több, mint amire számítok.
Az igazi ceremónia az lesz, amikor a tanultakat végre hasznosíthatom is.
6oska! Nem az országban van világjárvány!
Remélem, more eljutsz érettségiig ezt is megérted!
"zért ha a mesterszakos diplomám bsznák hozzám félvállról,"
A tesóm nem ment el a diplomaosztójára mert épp péntek délután volt és a cégnél benn fogták túlórázni.
És nem ment a Dunának bánatában hogy a tanulmányi osztályon vette át egy aláírással a diplomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!