Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Zavarna titeket ha az érettség...

Zavarna titeket ha az érettségi bizonyítványt nulla ceremóniával a titkárságon átadnák és kész ennyi?

Figyelt kérdés

Ugye írásbelik lementek eredményt tudjuk szóbeli nincs is, az érettségi bizik elkészültek, egyesével be lehet menni az iskola titkárságára és nulla ceremóniával átadják. egy aláírás az átvételi ívre és hajrá lehet vinni. És ennyi.

Nulla ünnepélyesség nulla ceremónia.

Anyám szerint ez „kiakasztó“ én meg úgy vagyok vele nem tök mindegy? Átvettem és csá.

Most lenne egy órás átadó ünnepség egy dögunalmas beszéddel meg gratulációk hadával...kinek kell ez? Nem jobb így? Egy aláírás itt van na szevasz. 2 perc.

2020. jún. 10. 09:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%

Számomra csiklandós érzés lett volna.

Nekünk meg lett vola spórolva így egy nap. Kiöltöztünk, bebumliztunk, vigyázban állva átvettük a bizit megbpárunk a dícsérőoklevelwt (én is kaptam), majd később, aznap volt a bankett. Erre a kettőre teljesen felesleges volt elmenni.

2020. jún. 10. 13:30
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk eddig se ceremóniával adták át az érettségi bizonyítványt.
2020. jún. 11. 18:38
 23/23 anonim ***** válasza:
86%
21 vagyok, miért lettem lepontozva? Ugyamazt írtam, amit a többiek
2020. jún. 11. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!