Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Zavarna titeket ha az érettség...

Zavarna titeket ha az érettségi bizonyítványt nulla ceremóniával a titkárságon átadnák és kész ennyi?

Figyelt kérdés

Ugye írásbelik lementek eredményt tudjuk szóbeli nincs is, az érettségi bizik elkészültek, egyesével be lehet menni az iskola titkárságára és nulla ceremóniával átadják. egy aláírás az átvételi ívre és hajrá lehet vinni. És ennyi.

Nulla ünnepélyesség nulla ceremónia.

Anyám szerint ez „kiakasztó“ én meg úgy vagyok vele nem tök mindegy? Átvettem és csá.

Most lenne egy órás átadó ünnepség egy dögunalmas beszéddel meg gratulációk hadával...kinek kell ez? Nem jobb így? Egy aláírás itt van na szevasz. 2 perc.

2020. jún. 10. 09:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
Mire * és nem more...
2020. jún. 10. 09:53
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
Hát én nagyon örültem volna ha ennyi lett volna az egész!
2020. jún. 10. 09:57
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

Engem nem zavarna. És az sem zavart, hogy elírtak valamit, és elvették az érettségim, és újat kaptam. Na ott nem volt ceremónia :D

(Felvételinél derült ki, és azt hiszem az Oktatási Hivatal szólt a sulinak).

Én elég passzív voltam az osztállyal, társasággal, csak az érettségizés érdekelt. Persze megértem, ha valakinek minden összejött jó értelemben, szereti a sulit, a közösséget.. Ilyentől biztos elvesz valamit, de nagyon nem érvágás!

Végeredményben csak és kizárólag az érettsébi és a tudás, tapasztalat megszerzése a célja a középiskolás éveknek.

2020. jún. 10. 09:57
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem zavarna.
2020. jún. 10. 10:49
 15/23 anonim ***** válasza:
23%

Ennyi hisztit ezekről a sulis dolgokról. Sok kérdést láttam már, hogy jjaj minek az osztálykirándulás, ilyen program, olyan program. Miért akartok ingerszegény életet élni?

Örülök, hogy nekem volt.

2020. jún. 10. 11:04
 16/23 anonim ***** válasza:
68%

#10 én viszont nem vagyok a tesód és ha már kitüntetéses diplomát szerzek, szetetem, ha szép ruhában, az egyetemi épületben vagy az előtt készül róla kép és kapok egy kis tapsot.

Persze, vannak olyan némberek, akik elsattyognak a közjegyzőhöz házasságoz kötni utcai ruhában, viszont arra is képtelen lennék esküvői szertartás nélkül. Egyszer fordul elő ilyen az életemben, miért ne lehetne a legszebb pillanataimnak megadni a módját?

Megértem, ha valakinek nincs erre igénye, de ne én legyek már a szar, ha keretet akarok adni neki...

2020. jún. 10. 11:59
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
Jelenen helyzetben igenis vannak ésszerű korlátok, amik azt mutatják, hogy önző dolog ilyenkor azért sírni, hogy nincs babér koszorú a fejeden.
2020. jún. 10. 12:10
 18/23 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom miért pontozzátok le, akiket nem zavarna.

Sajnálom, hogy nektek szívfájdalom, ha nem lehet egy szelfit lőni a best baráttal, barátnővel (aki szépen majd kikopik az életedből) a kettes érettségivel.

Na minden jót.

2020. jún. 10. 12:23
 19/23 anonim ***** válasza:
74%

Dehogy zavarna. Nálam a diplomával lesz hasonló. Levelezős vagyok és mehetnék a rendes diplomaosztóra, viszont nem tudok azonosulni az egyetem szellemi színvonalával és oktatási szintjével, ezért nincs kedvem jópofizni. A családban meg pampognak, hogy de bizony, kell a szép pucc nekik.

Jó lenne, ha minden szülő felfogná, hogy nem nekik végez el egy sulit a gyerek, hanem magának.

2020. jún. 10. 12:29
 20/23 anonim ***** válasza:
86%

Én értem, hogy hiányzik.

Ugyanakkor vannak prioritások.

Ha vége a helyzetnek tutti tartanék egy hatalmas bulit, ahol mindenki az osztályból meg lenne hívva. Sőt, ebben az iskola segítségét is kérném. De mindezt alázattal és jóindulattal.

Addig meg betartanám a közegészségügyi intézkedéseket és korlátozásokat.

2020. jún. 10. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!