Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így le tudnám adni a hasamon...

Így le tudnám adni a hasamon lévő zsírt?

Figyelt kérdés

Picit gáznak érzem a kérdésem, mivel hogy egy 21 éves srác vagyok, viszont tényleg zavar a dolog, így bátorkodtam kiírni a kérdésem a témával kapcsolatban.

178 cm magas vagyok és 64 kg. Alapvetően vékony alkatú vagyok, viszont a hasamon az utóbbi időben azt észrevettem, hogy egyáltalán lapos, sőt, elkezdett kerekedni, és van is rajta zsír. Végcélként a szálkás alkatot tűztem ki.

Körülbelül 10 éve, napi rendszerességgel megittam 1 üveg, 2.5 literes, nem cukormentes szénsavas üdítőt, leginkább Pepsit, de néha Coca Colát. Középiskolában viszont ugye volt napi testnevelés óra, így nem kezdtem el "pocakosodni", bár már akkor sem voltam szálkás alkatú, viszont amióta az egyetemre kerültem, elkezdtem hízni, nagy valószínűség szerint emiatt.

Az étkezésemmel ezen kívül szerintem nincs baj, átlag napi 2x szoktam enni, délben illetve vacsorára.

Eddig annyit tettem a végcél elérése érdekében, hogy 3-4 napja már csak napi egy pohár üdítőt iszok meg, a többi folyadékot pedig szénsavas ásványvízzel pótolom, illetve esténként szoktam végezni itthoni gyakorlatokat: páros lábemelést, felülését, illetve könnyített fekvőtámaszt, mindegyikből 50-50 darabot.

Így le tudnám adni a hasamon lévő zsírt? Illetve, mennyi idő alatt fog meglátszódni a változás?

2020. jún. 29. 11:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Mi lenne, ha teljesen kiiktatnád a cukros löttyöt az életedből? Nem fogsz belehalni, ha nem iszol ilyen sz..rokat napi szinten, hidd el.
2020. jún. 29. 11:23
 2/15 A kérdező kommentje:
Egy pohár nem olyan sok kalóriát tartalmaz, rekreációs célból szerintem még belefér. :D
2020. jún. 29. 11:26
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Az ilyen cukros italok csak vizet vonják el a szervezettől, károsítják.

Te akarsz lefogyni, akkor tegyél meg mindent érte, és ne a kiskapukat keresd.

2020. jún. 29. 11:29
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Lokális zsírégetés nincs. Ha fogysz, akkor a genetikai adottságaidtól függő arányban vesztesz zsírt a tested bizonyos területeiről, pont ahogy nem ugyanoda ugyanolyan mennyiségben hízol amikor hízol. (Testmozgás, megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel, megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, stresszmentes élet amennyire lehetséges)
2020. jún. 29. 11:33
 5/15 A kérdező kommentje:
4# Persze, ezzel tisztában vagyok.
2020. jún. 29. 11:39
 6/15 anonim ***** válasza:
7%
Ha ezzel tisztában vagy miért tetted fel a kérdést már bocs, de a cukros sz@rt nem tudod abszolút kizárni az életedből akkor az nem valami nagy akaraterőre vall.A szénsavas ásványvízről meg annyit, hogy elősegíti a csontritkulást, gátolja a méregtelenítést és a fogyást, ráadásul még impotenciára is hajlamosít. Szóval én a helyedben a cukros, szénsavas mérgeket kizárnám az életemből. Persze te döntesz, ez csak egy jótanács.
2020. jún. 29. 13:08
 7/15 A kérdező kommentje:
6# Ezeket a baromságokat hol olvastad az ásványvízről?
2020. jún. 29. 13:14
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

Légyszíves tudnál linkelni szakmai cikket, amiben leírják, hogy káros a szénsavas ásványvíz?!

Én csupán egy Házipatika cikket találtam, amiben ezt írják, idézem:

"A szénsavas vízzel kapcsolatban számos egészségügyi problémát szoktak felsorolni, többek között azt, hogy vesekövet okoz, tönkreteszi a fogzománcot vagy "kioldja" a kalciumot a csontokból, de ezekre nincsenek tudományosan alátámasztott bizonyítékok.

Az egyik legkomolyabb egészségügyi probléma, amit a szénsavas víz okozhat, a puffadás és a gázképződés, de ez sem jelentkezik mindenkinél, és a kialakulásának esélyét csökkenthetjük, ha nem isszuk a szénsavas vizet túl gyorsan."

[link]

2020. jún. 29. 13:16
 9/15 anonim válasza:
100%
Immot okot tényleg?
2020. jún. 29. 13:18
 10/15 A kérdező kommentje:
8# Szerintem a 6# válaszoló a tipikus "lúgos víz" ivó, merthogy az nem savas.. :DD
2020. jún. 29. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!