Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szoktatok reggelizni?

Mit szoktatok reggelizni?

Figyelt kérdés

Március 15-én váltottam életmódot, nagyon jól megy szerencsére, eddig -6 kiló az eredmény, de a reggelire valahogy ez idő alatt sem találtam olyan opciót, ami igazán tetszene/ízlene és jól eltelítene.

Kávézni mindig szoktam, jelenleg emellé szoktam pár darab zabkekszet elrágcsálni, de szeretnék valami normális reggelit kialakítani, ha lehet valami fehérjében gazdag, de nem túl kalóriadús opciót. Kérdésem az lenne, hogy ti mit szoktatok reggelizni ami egészséges, eltelít, finom?

Köszi a válaszokat előre is!

24/L

2020. jún. 27. 10:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Ha van időm piacra menni akkor rengeteg zöldséget reggelizek, paprika, paradicsom, uborka, retek, gyenge édes hagyma lesózva, feta sajttal, olivabogyóval. Ezt sajtkrémes szendviccsel eszem, plusz kávé mandulatejjel (a rendes tejtől leesik a cukrom).
2020. jún. 27. 12:08
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Marhapörkölt, csirkepaprikás hasonlók.
2020. jún. 27. 13:10
 13/16 anonim válasza:
60%

-Zabkása/chia puding gyümölcsökkel, magvakkal.

-tojásos ételek (rántotta, tükörtojás, omlett) zöldséggel, csirkemell sonkával, abonett kenyérrel/puffasztott rizzsel/rozskenyérrel

-szendvics rozskenyérből:teszek bele zöldséget, csirkemellsonkát, sajtot

-mini amerikai palacsinta, gyümölccsel

2020. jún. 27. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
Semmit. Es teljesen jol erzem igy magam
2020. jún. 27. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
Ràntotta, vagy tükörtojàs zsírban sütve fűszerekkel. Néha eszem hozzà sonkàt, virslit, gombàt, paradicsomot vagy sajtot is.😊
2020. jún. 27. 14:29
 16/16 Tabbouleh ***** válasza:
32%

Nekem a (csokis) zabkása az örök favoritom😍 kb 500-550kcal

50 g zabpehely

10 g kakaópor

Fahéj, szerecsendió

2 tojásfehérje

Ezeket vízben krémesre főzöm

A tetejére kb 100 g fagyasztott málna és 30 g mogyivaj kerül

2020. jún. 28. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!