Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felkelés után, hány órával...

Felkelés után, hány órával szoktatok reggelizni?

Figyelt kérdés
És mit? Tízóraival, hogy álltok?

2016. aug. 14. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb. egy óra múlva. Rögtön nem tudok.

Tízóraizni akkor szoktam, hogyha sokára lesz ebéd. Kb. 4 óránként szeretek enni.

2016. aug. 14. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Én egy negyed vagy fél órán belül. Én mindig éhes vagyok, mikor felkelek. Általában joghurtot vagy zabkását eszem. Néha lágytojást hagymával, ritkábban szendvicset (tk kenyérből). Tízóraizni nem igazán szoktam. Hétvégén néha egy-két gyümölcsöt bedobok, hétköznap meg egy tejeskávét. Délben szoktam ebédelni, addig gond nélkül ki szoktam bírni, mert elég pörgős a melóm, észre se veszem, ha éhes vagyok se.
2016. aug. 14. 20:22
 3/7 anonim válasza:
Általában két órával ébredés után szoktam enni, akkorra jön ki a lépés és akkor szoktam éhes is lenni. Tízóraizni nem szoktam, ebédelni igen, a vacsora néha el is marad. Néha meg a reggelit spórolom meg, ha hétvégén későn ébredek.
2016. aug. 14. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Fél órán belül, de rendszerint 10-15 perccel utána.
2016. aug. 14. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, persze tízórai 9-10 között.
2016. aug. 14. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

kb tíz perccel felkelés után (amíg megcsinálom a reggeli szendvicset, pisilek, felteszem a kávét, ilyesmi, az a tíz perc.)

tízórai? arra nem érek rá.

2016. aug. 14. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Több dologtól függ, de ébredés után 1-6 órával eszem, szinte mindig 2-4 órakor. Ennek megfelelően nem reggelizem és nem tízóraizom, az ebéd az első étkezésem. Volt idő, amikor kísérleteztem 11 órás szinte semmi reggelivel, de sok értelme nem volt, így sokkal jobb. Született időszakos böjtölő vagyok, lefekvés előtt 6-10 órán át nem eszem :) Nekem így jó, másnak máshogyan.

A párom pl. reggelizős, de ő sem tud reggel rögtön enni. 1-3 órával felkelés után reggelizik, mindig 6-8 órakor, többnyire valami szénhidrátbombát (pl. zabkása, egy ilyen kis 1000-1200 kcal adag, a fogyókúrás reggelije sem más, ha épp olyanja van, olyankor a vacsorát hagyja ki, mert máshogy nem megy), de a holnapi reggelije extrém szénhidrátszegény lesz. Néha bírja azt is, csak kalóriadús legyen.

2016. aug. 14. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!