Felkelés után, hány órával szoktatok reggelizni?
Kb. egy óra múlva. Rögtön nem tudok.
Tízóraizni akkor szoktam, hogyha sokára lesz ebéd. Kb. 4 óránként szeretek enni.
kb tíz perccel felkelés után (amíg megcsinálom a reggeli szendvicset, pisilek, felteszem a kávét, ilyesmi, az a tíz perc.)
tízórai? arra nem érek rá.
Több dologtól függ, de ébredés után 1-6 órával eszem, szinte mindig 2-4 órakor. Ennek megfelelően nem reggelizem és nem tízóraizom, az ebéd az első étkezésem. Volt idő, amikor kísérleteztem 11 órás szinte semmi reggelivel, de sok értelme nem volt, így sokkal jobb. Született időszakos böjtölő vagyok, lefekvés előtt 6-10 órán át nem eszem :) Nekem így jó, másnak máshogyan.
A párom pl. reggelizős, de ő sem tud reggel rögtön enni. 1-3 órával felkelés után reggelizik, mindig 6-8 órakor, többnyire valami szénhidrátbombát (pl. zabkása, egy ilyen kis 1000-1200 kcal adag, a fogyókúrás reggelije sem más, ha épp olyanja van, olyankor a vacsorát hagyja ki, mert máshogy nem megy), de a holnapi reggelije extrém szénhidrátszegény lesz. Néha bírja azt is, csak kalóriadús legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!