Valamilyen nyári ital ami mehet fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
Kellene valami ital így nyárra. Persze sok vizet iszom de így nyaron érzem azt a valami hiányzik érzést 😂
Nagyon szigorú az étrendem ezért nem akarom plussz kalóriákkal és cukorral áthágni.
Gondoltam olyanra hogy mondjuk vízzel keverek citrom levet és menta levelet.
Ez nem lenne jelentős kalóriatöbblet ugye? Esetleg ha van ötletetek szívesen meghallgatom.
2020. jún. 25. 13:59
1/7 anonim válasza:
Limonádé, pont amit le is írtál. Szerinted egy kis citromlétől hízni fogsz?
2/7 anonim válasza:
házi bodzaszörp... én cukor helyett steviával csinálom, és nagyon finom
3/7 anonim válasza:
Víz + citrom, illetve kóstold meg az uborkás vizet. A legjobb nyáron, menő helyeken is lehet kapni ilyet. Az ilyen édesítős löttyöket hanyagolnám, szerintem az rosszabb, mint a cukor. Egy frissítőt nem kell édesíteni. Én citromos limonádéba sem teszek. Először lehet, hogy savanyú, de ha megittál 3 pohárral, megszokod és nem fog hiányozni, hogy édesítsd.
4/7 anonim válasza:
Titanic koktélt ihatsz. Víz+jég.
6/7 anonim válasza:
A Lipton most kijött zéró ice teákkal. Citromos zöld tea, citromos és barackos rendes tea van. Azt hiszem 250 ml-ben van 3 kcal. A zéró kóla 250 ml-jében 1 kcal van.
7/7 anonim válasza:
Nagyon sok gyümölcstea van, ami finom cukor nélkül is. Vagy pl. lehet venni hibiszkusz virágot, és annak a teája nagyon finom, enyhén savanykás főzetet ad. Ezek a gyümölcsteák jól behűtve nagyon finomak nyáron. Nekem most pl. nagyon ízlik a Twinings Cherry&Cinnamon.
Akár valamilyen édesítőt is tehetsz bele, de anélkül is tényleg finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!