Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elérhetek bármit is?

Elérhetek bármit is?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fiatal, kissé túlsúlyos lány vagyok. Egy barátnőmmel összefogtunk, hogy le fogunk fogyni. Kezdetnek 5 kg-ot, majd későbbi célnak a 10-15kg-ot tűztük ki. Na most... Diéta, futás, otthoni edzés és néhai úszás elég lenne leadni 5 kg-ot? Nem vagyok jártas az ilyenekben... És ha van esély, akkor tudnátok saccolni nekem egy időt, hogy mikorra érhetem el az 5kg-os célomat? (Google nem a barátom)

Nagyon elszántak vagyunk, bár nekem érdekes ismerőseim vannak, okoskodóak és sosem tetszik nekik semmi, ahogy csinálom. Pl. bejelentettem, hogy jövőhéten elmegyek úszni,erre azt válaszolta az egyikőjük: „Azzal nem is lehet fogyni “. Nem mondtam, hogy azért mennék, hogy fogyjak. Azt hiszi mindenhez ért, mert izmosabb egy kicsit. Neki nem kell küszködnie a genetikájával (fiú az illető amúgy), neki könnyű beszélnie... Szóval ezek eléggé le tudnak törni, de nem akarom, hogy elvegyék a kedvem. Tudnátok tanácsokat adni és válaszolnátok a fentebbi kérdéseimre? Várom az építő válaszokat. Nagyon szépen köszönöm előre is.

2020. jún. 24. 23:16
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia! Az úszás részéhez szeretnék hozzászólni, mivel évekig úsztam. Lehet vele fogyni, egész szépen! Amikor én elkezdtem, heti két alkalommal úsztam két órát, azon kívül semmit nem sportoltam, és az étkezésre sem figyeltem túlzottan, de még így is olyan három hét elteltével már jól látható volt a változás. Izmosabb leszel tőle, javítja a testtartásod, fogyni is fogsz, miközben észre sem veszed. Mindenképp ajánlom.

(Ha fúrja az oldalad a kíváncsiság, hogy miért hagytam abba, nos azért, mert elköltöztünk, és nem volt rá lehetőségem. Most viszont megint olyan helyen élek, ahol eljárhatok rendszeresen, és meg is fogom tenni.)

2020. júl. 15. 11:52
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm #11!

Akkor lehet mostantól kétéltű leszek 😂

2020. júl. 16. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!