Mért van hogy egyik pillanatban azt érzem hogy bármit elérhetek rá pár percre meg már elképzelni nem birom a jövőt és inkább végetvetnék mindennek? 19/L
A média azt sugallja bármit elérhetünk, sikeres embereket mutat be, reklámozzák a szép, sikeres, csinos, okos emberek életstílusát, valósítsd meg magad. +Felgyorsult a világ, kevésbé lehet előre tervezni, mint régebben. Ezek tőled független dolgok.
Nyílván nehéz lehet a pályaválasztás kérdése is ebben a korban, vagy már túl vagy rajta?
Én fiatalabb koromban eljártam könyvtárba, olvasgattam vallási, filozófiai, pszichológia polcról könyveket. Az olvasás segít kitágítani a világképedet, rálátást ad a dolgokra.
Akkor most tényleg nem az olvasásnak van itt az ideje (pláne elvontabb témákban). Tegyél meg mindent amit tudsz, hogy jól sikerüljön, tanuljál. Akkor elmondhatod, bárhogy is sikerül, hogy megtetted amit tehettél.
Továbbtanulást tervezel?
Ne izguljál, és azért a ló túlsó oldalára se essél, hogy agyontanulod magad. Tőled telhetően ha felkészülsz, akárhogy is sikerül, te megtetted a magad részét.
Jézusnak a jövővel kapcsolatos aggódással kapcsolatban is van egy hasznos tanácsa:
Mát.
6,34 Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.
Én csak 30-31 évesen jöttem rá, hogy létezik gondviselés. Ha te ezt már 19 évesen megtudod, sokkal jobb lesz az életed mint nekem volt anno.
Egyetemre szeretnél továbbtanulni és milyen szakon? (Megírhatod privátban is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!