Ez jó egy 16 évesnek?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok 57 kg és 22% a testzsír%
ill:
- Mennyi zöldséget és gyümölcsöt kell naponta enni?
- Ha szendvicshez eszek zöldséget csak annyi a napi zöldség az kevés?
- A combom és a csípőmet én kicsit vastagnak látom..onnan hogyan lehetne fogyni kicsit?
2010. aug. 1. 16:02
1/5 anonim válasza:
Szerintem tök jó! Én is 16 vagyok 163 cm magas és 42,5 kb.. úgyhogy örülj, hogy nem fúj el a legelső szél! Hagyd a combjaidat... :)
2/5 anonim válasza:
Az kevés! Naponta fél kiló zöldséget és gyümölcsöt kell enni, nyersen-főzve vegyesen. A súlyod pont ieális. A combodról nem fogsz tudni lefogyni, mert ha arra erősítesz, az izom is vastagít.
3/5 anonim válasza:
szerintem teljesen jó vagy az adatiad illetően
ha vastagnak találod akkor inkább sportolj rá, igaz h vastag lesz de legalább izmos
szednvicshez is zöldésg, meg ebéd azért legyen vmi főzelék, avgy yners zöldség köretnek, meg tízórai uzsi nyugodtan lehet gyümölcs
4/5 anonim válasza:
a leirtak alapjan teljesen jo,a testzsir % is idealis. ha vastagnak latod a combod meg nem biztos hogy az is,hajlamosak vagyunk eltulozni ezt, orulj hogy noies vagy. azonban a kiegyensulyozott taplalkozas elengedhetetlen. torekedj arra hogy mindig egyel a foetelek melle is valamilyen salatat,akar savanyusagot is. a legjobb ha parolva vagy nyersen eszed a zoldsegeket. gyumolcs is szuper,foleg reggelire es idenygyumolcs.valassz olyan mozgast amit szeretsz,talan a gyurast kiveve ami erosit.a futas elvileg segit hosszu combokat varazsolni de a tempos gyaloglas,torna is ugyan ilyen jo.
5/5 anonim válasza:
Ha nem haragszol, most csak a harmadik kérdésedre válaszolnék. Fontos, hogy olyan nincs, hogy csak combról vagy csipőről fogyás, mert helyi zsírégetés nem létezik. Ha kalóriadeficit miatt fogyni kezdesz, akkor az az egész testeden megy végbe, és nem csak azon a testrészen amelyiket megdolgozod. (Vannak problémás területek, ahonnan nehezebben tűnik el a felesleg. Nőknél jellemzően ilyen a fenék). Ezzel nem tudsz mit tenni. Annyit tehetsz, hogy olyan mozgásformát választasz magadnak, ami minél több, és minél nagyobb izomcsoportot dolgoz meg, így növelve az elégetett kalóriák számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!