Ez sok egy 14 évesnek? Vagy normális?
Ma ezt ettem:
Reggelire:Vitalis műzlit,úgy kb 60 grammot(100 g/155),1.5% tejjel(az 100 ml/44 kcal)
Tízóraira:egy kisebb almát(kb 30-50 kcal)+ vitalis műzli szelet(66 kcal)
Ebéd:káposztafőzelék egy kisebb darab virslivel és egy kis szelet kenyér felével,plussz kis tányér májgaluska leves zöldségekkel a levesben(ez fogalmam sincs mennyi kcal,de érdekelne)
Uzsonna:két darab alma,egy közepes és egy kicsi,egy pohár actimel,epres
vacsora:két kisebb szelet barnakenyeres pirítós egy kefírrel és egy késhegynyi vajjal
Ez sok,vagy normális?173 cm körül vagyok(minusz plussz pár centi lehet,de orvosnál ennyit mértek) és hozzá 54-54.g kg
14/L
Szeretném tudni:Ez nem túl sok kalória bevitel egy napra,úgy,hogy 45 percet futottam és ugróköteleztem felválltva?Plussz azt,hogy heti egy kis édesség evést be lehetne-e iktatni valahogy ha a hét többi napján is kb. így eszem?
Nagyon vékony vagy... vihetnél bele egy kis csokit, de jó magas is vagy 14 éves létedre, pláne hogy lány.
Hát én vagyok 180, 21 éves érett férfi! :D
Fölösleges ennyire mérickélni a kalóriákat... fejlődő szervezet vagy, mindenből amit beviszel felhasználja a szervezeted.
Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy elég keveset ettél ma...
szerintem i sovány vagy de úgyis még csak most fejlődsz
de ha elfogadsz egy tanácsot
14évesen ne legyél már most ennyire megrögzült az étellel kapcsolatban nem kell méricskélni mindent, egészségesen kell étkezni, a csokikat, cukros, lisztes, zsíros ételeket hanyagolni és mozogni ennyi a lényeg
te jól csinálod, egészségesen étkezél, ne légy már most megszállott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!