egyébként meg fölösleges. ezek se csodaszerek, magától nem fog zsírt bontani, max segít, de ez nagyon csekély, és ahhoz képest meg drága. ha azt a pénzt kajára vagy egy normális szobabicóra költöd simán megrétül hamarabb.
normális étkezés és aktív életvitel nélkül egyik hasonló készítmény se fog hatni. ha meg megvan ez a két faktor akkor minek szednéd be? fogyni fogsz úgyis. fiatalon meg még könnyebb is
2011. júl. 7. 19:38
2/8 A kérdező kommentje:
edzőterembe járással?
van ott sok hasazás
2011. júl. 7. 23:38
3/8 bix válasza:
járthatsz. a hasazás viszont nem viszi le a hasról a zsírt. helyi zsírégetés nincs. vagy mindenhonnan fogysz vagy sehonnan. genetika függvénye hogy honnan és milyen ütemben fogysz
2011. júl. 8. 08:24
4/8 A kérdező kommentje:
de csak fogyok valamennyit hasazással nem?
tök mindegy honnan, de hasról is valamennyit
2011. júl. 8. 12:30
5/8 bix válasza:
a has kis izomcsoport. a láb pl nagy. minél nagyobb az izomcsoport, minél nagyobb intenzitású az összehúzódás (befeszíted a hasad vs felülsz) annál több kalóriát éget el- annál jobban fogysz.
a hasazással nem igazán égetsz el jelentős kalóriamennyiséget. a futással pl annál inkább.
2011. júl. 8. 12:32
6/8 anonim válasza:
Az edzőterembe járással nem mész sokra. De az ott végzett tornával nagyon is. Normális( bőséges) étkezés, és nagyon sok mozgás. Még edzőterem sem kell. És mindenhonnan lemegy majd a zsír.Csak csinálni kell, és nem ötpercenként nézegetni. Nézd csak meg a TV-ben a tonászokat, teniszezőket, úszókat, focistákat. Egyikőjük sem kövér. Jó erőben vannak, mert jól is esznek. És nagyon sokat edzenek. Neked nem muszáj élsportolónak lenni, de enni és mozogni neked is kell. Csak arányosan. Hozzájuk képest.
2011. júl. 10. 20:18
7/8 anonim válasza:
HŰLYESÉG! 13 éves nem szedhet fogyi tablettát. tönkretennéd magad a tablettákkal, különben is még növésben vagy. Én is kövérkés voltam 12-13évesen, és most 14 évesen már szép hasam van, és azt is mondták rám, hogy vékony vagyok. Az edzőterem meg pénz kidobás.Egyszerűbb, ha reggelente, vagy esténként elmész egy kicsit kocogni, vagy sokat sétálsz, vagy bármilyen sportot űzhetsz, ami még szórakoztató is, úgy sokkal könnyebben megy a fogyás, mintha beülnél 2 órára az edző terembe...hidd el, tapasztalat.
2011. júl. 10. 21:15
8/8 Máté1999 válasza:
Én 12 vagyok és ugyanez a problémám, ráadásul az ember nyáron amúgy is csak hízik mert nincsen rendesen edzése (ha sportol). De reménykedem a fiúknál szokásos magasodásban 14-15 éves korban amúgy is elég magas vagyok. Szerintem próbállj meg nem hízni és majd úgyis fogsz te is meg én is nőni, de hogyha most kicsit testesebb vagy mint én akkor meg legalább nem leszel csont és bőr mikor nyúlni fogsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!