Mélyponton vagyok a diétámban. Kérlek írjatok tapasztalatokat/dolgokat, amik segítettek átlendülni az után miután volt egy nagy "csalás", félreevés a fogyásotok során?
"Az egész családom édességeket töm magába, zsíros kajákat, csak én vagyok egyedül aki ebédnél veszi elő a sovány húst, és a salátás tálat."
Már ne haragudj, de ha ilyen mártírkodva állsz hozzá, akkor nem csoda, hogy semmi motivációd. Egyél változatosan, és azért fogyózz, met változtatni akarsz a testeden, ne azért, hogy a családod előtt játszad az áldozati bárányt. Ha kívánod tőlük az édességet meg a zsíros kajákat, akkor egyél te is egy kis édességet meg zsíros kaját. Mondjuk heti egyszer vagy kétszer mértékkel. A többi napon se a salátát edd, hanem alacsony kalóriatartalmú, változatos, tápláló ételeket.
Kedves Kérdező!
Újra az első válaszoló vagyok. Szintén ma korrigálom a tegnapi “csalásomat”, de hogy őszinte legyek, így visszagondolva is csak annyit tudok mondani róla, hogy “legalább ettem egy jót”. Semmi baj nincsen, ameddig nem minden főétkezésre Hawaii pizza kerül. :)
Túl bagatell dolog ez ahhoz, hogy utána napokig bűntudatban lubickoljon az ember. :D
Hát ne vetítsetek már.
Majdnem minden válasz arról szól h ne salátát meg sovány húsokat egyen, de akkor mit?
Úgy értem lehet kicsit variálni.. teljes kiörlésű tészták, sült húsok, rizs stb... de azért az igazán finom kajákat nem eheti az ember! Pörkölt nokedlivel, lángos, jókis magyaros pizza, sütkrumpli, chips, kóla, csoki... ne hülyítsetek már, ezekből heti szinten is max egy kicsi falatkát ehet az ember, szinte a világ összes fajta diétája, vagy dietetikusa szerint.
Amit még szoktak írogatni, rakott zöldségek, főzelékek, stb... messze állnak attól ami az ember kedvence.
Lehet persze enni néha-néha, mondjuk havi egyszer, de ha többször csinálod, mondjuk heti 1x, nagyon gyorsan átbillensz oda h heti 2-szer, heti 3-szor, aztán már ott vagy h tök fölösleges magad heti 5 nap szivatni ha a maradék 2-n visszahízod.
A diéta nem feltétlen arról szól h élvezd, kell egy kis önkontroll is hozzá. Az evés adta örömöket kipótolja majd más, én pl. ha nem telítem el magam, tudok sportolni, és a szexuális teljesítményem is jobb, mióta egészséges kajákat eszem, javult a közérzetem, és ez nekem pótolja azt az örömet, amit mondjuk egy lángos bezabálása jelent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!