Fogytatok már sport nélkül?
Figyelt kérdés
Én sportolok is, de néha nincs időm, és szeretném tudni h ilyenkor is fogyhatok e? Nektek sikerült? Mennyiből mennyit?2010. aug. 1. 13:30
1/11 anonim válasza:
én pont két hónapja 108 kilóról indultam (170 centi magas vagyok). mivel ezzel a súllyal nem nagyon akartam erőltetni magam, eleinte semmit nem mozogtam, egy hónap múlva lettem 103, akkor elkezdtem sétálni, tornázni, de kb. csak kétszer vagy háromszor egy héten. most majd fokozatosan emelem az adagot, de két hónap így lettem 97. tudom, hogy nem valami gyors, de egészségesen eszem, nem sietem el.
2/11 anonim válasza:
Ja, 66-ról 61-re lefogytam, mondjuk nem akartam, de valamiért mégis sikerült.
5/11 anonim válasza:
én akkor fogytam le 49kg-ról 42-re, amikor abbahagytam a sportot 5 év után...
6/11 anonim válasza:
85-ről 72re, 0 sporttal, csak kajával.
7/11 anonim válasza:
A súly k.vára nem mérvadó, a testzsír% számít...
8/11 anonim válasza:
Én 70 kilóról 56-ra fogytam, csak koplalással, meg bulimiával. Utóbbi nem jó, de legalább hatásos volt.
9/11 A kérdező kommentje:
utolsó: a koplalás alatt mit értesz? köbö nekem is ennyit kellene fogynom. semmit sem ettél? a zöldtea jó?
2010. aug. 1. 16:35
10/11 anonim válasza:
13 éves vagyok és tavaly fogytam le 12kg-t és nem sportoltam csak sajnos visszajött :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!