Mit tegyek husos térd és boka ellen?
Nincsenek azok a vékony lábaim és annyira nem is szeretem őket,mert sok anyajegy van rajta és szerintem ez nagyon visszataszító,igaz próbálom megszeretni,mert már változtatni rajta nagyon nem tudok,szóval,hogyha lehet ennyit megváltoztatnék a lábamon,hogy kicsit érezzem magam jobban.
Hogyha esetleg vannak valami ételek amiket nem szabad enni,vagy olyan edzés rutinok amik segítségével megint vékony lesz,akkor örülnék,hogyha tudnátok írni párat :)
Lefényképezhetnéd a lábadat, mert nem tudom elképzelni, hogy valakinek csak a térdével és a bokájával lenne probléma.
Nem, kor, magasság, súly, boka kerület?
Hát 1-es pedig van ilyen.
Én 75 kiló vagyok, egyik kolléganőm minimum 15 kilóval nehezebb nálam, a dereka mégis vékonyabb, a feneke és a lába viszont akkora mintha 130 kiló volna. Pl mint itt a bal oldali képen a nő. De nem csak a combja, hanem a vádlija is vastag.
Kérdező, szerintem ez genetika, ha 50 kilósra fogynál le, akkor is kicsit vastag lenne a lábad a felsőtestedhez képest.
Húsos? Ez mit jelent.
Izomból máshogy lehet fogyni, mint zsírból.
Lehet, hogy csak nem formás a vádlid, combod. Ezen megfelelő gyakorlatok (pl. guggolás derékszögig, kitörés) javíthatnak.
A feltűnően nagy anyajegyeket le lehet szedetni, ha zavarnak (nekem a nyakamon és az arcomon volt). Ha aprók, azt mások észre se veszik.
Mindenesetre engem is érdekelne egy fénykép a lábadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!