Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ettél ma? /vagy Mit fogsz...

Mit ettél ma? /vagy Mit fogsz enni ma?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

reggeli: 2 tk piritós pulykasonkával, paprikával, paradicsommal, egy pohár frissen facsart narancslé, tejeskávé.

tízórai: 1db Actimel

ebéd: pirított/grillezett mexikói zöldség két tükörtojással, egy doboz tonhallal.

uzsonna: cseresznye

vacsora: sovány túró, kígyóuborkával.

2010. aug. 1. 13:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Most keltem, majd lemegy valami sztem csirkecombot fogok enni krumplipürével, utána valami joghurtot, utána túrót, meg beiktatok még 2 fehérjeturmixot, és egy kis gyümölcsöt
2010. aug. 1. 15:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Reggeli: kávé

Ebéd: krumplis pogi meg pisztácia

Vacsi: remélem csak leves.

2010. aug. 1. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:

reggeli: egy zsömléből és fél kifliből májkrémes melegszendvics, hozzá saláta (paradicsom, uborka, hagyma, fokhagyma, kukorica; kevés olívaolaj, citromlé, mustár, bazsalikom, só)

ebéd: két szelet rántott tök, rizs, párolt zöldség

nasi: két gombóc fagyi, egy kicsi csokis keksz (ma sütöttem)

vacsora: nemsokára csinálok egy szelet kenyérből pirítóst, fokhagymával és paradicsommal

2010. aug. 1. 18:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Reggeli 10 tükörtojás(fehérje)

2.Brassói(nemtom mennyi de 1 púpozott tányér)

3.Tömegnövelő

4.Brassói

5.Amit majd találok itthon

6.szintén

2010. aug. 1. 19:02
 16/18 anonim ***** válasza:
és a brassói pulykamellből van
2010. aug. 1. 19:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Reggeli kimaradt, mert csak az ebédre keltem fel buli volt tegnap este:) Ebéd: Húsleves nem zsíros sok zöldséggel karalábé karfiol stb és tészta csak nagyon minimális, töltött káposzta 2 darab kenyér nélkül nassinak meg fánk volt, de ott túllőttem a célt, mert 6-db-ot ettem ráadásul puding volt rajta, de utána mozogtam egy órát! Vacsi nem lesz 6 éve nem élek vele! Nem fogyózom csak kerülöm az egészségtelen dolgokat bár a fánkkal ez nem sikerült, de egy héten mindig van egy bűnöző napom!
2010. aug. 1. 20:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a válaszokból lehet következtetni arra, teljesen fölösleges sanyargatni magad, inkább mozogni kellene tisztességgel.
2010. aug. 2. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!