Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit fogsz enni ma? Vagy mit...

Mit fogsz enni ma? Vagy mit ettél eddig?

Figyelt kérdés
Én 3 kis szelet tonhalpástétomos kenyeret ettem, ebédre (olyan 11 óra körül) pedig eszem egy kis hortobágyi húsos palacsintát krumplipürével. (pulykahúst nem szeretem) A vacsorát szerintem nem várom meg, beteg vagyok, sokat alszom.:D Te mit eszel meg az ünnepi menü fogásaiból?
2010. dec. 24. 09:56
 1/7 Cory Rose válasza:
Eddig semmit mert még az ágyban vagyok. :) pácolt halat eszem majd mert csak az van itthon. Aztán átmegyek délután anyámékhoz, ebéd szerintem nem lesz csak vacsora, kacsa és halászlé ha jól tudom. Meg valami marhahús is.
2010. dec. 24. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy szelet mézes kenyeret, 2 db kekszet.

Ebédre gombalevest és töltött káposztát fogok enni,

vacsorára pedig pezsgős pulykát krumplival, és bejglit.

Ma Szenteste van, szóval kicsit felfüggesztem a fogyókúrát :)

De azért nem fogok nagyon bezabálni.

2010. dec. 24. 11:10
 3/7 anonim válasza:

Én 10 perce ettem meg két darab fasírtot, az ünnepi kaja valamikor estefelé lesz. Hurka, kolbász, sült krumpli, halászlé, meg sült kacsa is, de az lehet, hogy holnap, még nem tudom, de már sül :)))

Ja és persze a sütemények

2010. dec. 24. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:

SZia

reggel ettem 3 mandarint és 1 narancsot

11 felé ettem egy tál céklát

most meg ettem egy kis darabka halat a halászléből és ettem hozzá egy fél főtt zellert és 1 főtt sárgarépát( este lesz a húsleves azt mi külön főzzük úgyhogy tudtam belőle szedni)

karácsonyi vacsora lesz, ott lesz rizs, krumpli, tölött hús, rántott hus, hal

én meg csináltam magmnak egy szelet halat úgy hogy alufóliába tettem egy kávéskanál olajjal megkentem az alját, rá vágtam hagymát, citromot most sül

szóval nekem az lesz és köretnek pedig savanyú

sütit nem eszek de amúgy beigli van (mákos, diós, gesztenyé) és 3 fée krémes süti de kihagyom őket

2010. dec. 24. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Én eddig 4 szelet kenyeret disznósajttal.
2010. dec. 24. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:

reggeli pufirizs+fehérjeturmix

2.kaja pulykamell rizs és még 6x ez fog menni.

Lefekvés előtt soványtúró meg lenmagolaj

2010. dec. 24. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ma összesen ettem másfél narancsot, soksok sütit, kevés krumplipüré, kevés pulykahús, kevés franciasali:)

Tudom, hogy nem túl jók a szénhidrát-fehérje arányok, de hát istenem karááácsony van:D és holnap, és holnapután is ez lesz^^

2010. dec. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!