Mit fogsz enni ma? Vagy mit ettél eddig?
Egy szelet mézes kenyeret, 2 db kekszet.
Ebédre gombalevest és töltött káposztát fogok enni,
vacsorára pedig pezsgős pulykát krumplival, és bejglit.
Ma Szenteste van, szóval kicsit felfüggesztem a fogyókúrát :)
De azért nem fogok nagyon bezabálni.
Én 10 perce ettem meg két darab fasírtot, az ünnepi kaja valamikor estefelé lesz. Hurka, kolbász, sült krumpli, halászlé, meg sült kacsa is, de az lehet, hogy holnap, még nem tudom, de már sül :)))
Ja és persze a sütemények
SZia
reggel ettem 3 mandarint és 1 narancsot
11 felé ettem egy tál céklát
most meg ettem egy kis darabka halat a halászléből és ettem hozzá egy fél főtt zellert és 1 főtt sárgarépát( este lesz a húsleves azt mi külön főzzük úgyhogy tudtam belőle szedni)
karácsonyi vacsora lesz, ott lesz rizs, krumpli, tölött hús, rántott hus, hal
én meg csináltam magmnak egy szelet halat úgy hogy alufóliába tettem egy kávéskanál olajjal megkentem az alját, rá vágtam hagymát, citromot most sül
szóval nekem az lesz és köretnek pedig savanyú
sütit nem eszek de amúgy beigli van (mákos, diós, gesztenyé) és 3 fée krémes süti de kihagyom őket
reggeli pufirizs+fehérjeturmix
2.kaja pulykamell rizs és még 6x ez fog menni.
Lefekvés előtt soványtúró meg lenmagolaj
Én ma összesen ettem másfél narancsot, soksok sütit, kevés krumplipüré, kevés pulykahús, kevés franciasali:)
Tudom, hogy nem túl jók a szénhidrát-fehérje arányok, de hát istenem karááácsony van:D és holnap, és holnapután is ez lesz^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!