Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » IR, PCOS, pajzsmirigy-alulműkö...

IR, PCOS, pajzsmirigy-alulműködés, súlyos D-vitamin hiány betegségkombinációval sikerült valakinek lefogynia?

Figyelt kérdés

Évekig diétáztam sikertelenül. Nemrég derültek ki a fent írt betegségek, most kezdik beállítani az egyes gyógyszerek adagját.

Van esélyem lefogyni, ha ezek kezelve lesznek? Van, akinek már sikerült?

23/N

2020. jún. 18. 09:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
18%
Mielőtt lepontoztál volna utánanéztél az avia tornának? Túlsúlyosak is csinálhatják. De ha mindenre csak kifogásod van akkor nem fogsz meggyógyulni.
2020. jún. 18. 11:26
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem pontoztalak le. Még nem értékeltem a válaszodat, pont azért, mert még nem néztem utána.
2020. jún. 18. 11:33
 13/26 A kérdező kommentje:

Tessék, most értékeltelek.

Nem kifogásokat keresek. Utánanéztél, hogy mivel járnak ezek a betegségek? Hogy már eggyel is mennyire nehéz lehet lefogyni?

210 kiló vagyok. A többi mozgató el vagyok tiltva. És hidd el, nem jókedvemből kelek hajnalban és érek haza másfél órával azelőtt, hogy aludnom kéne. Napi 10 órát dolgozok, plusz utazás, plusz levelezőn egyetem.

Hétvégén tekerek, amennyit tudok, de egy heti mozgást nem tudok két nap alatt behozni.

2020. jún. 18. 11:37
 14/26 A kérdező kommentje:
* a többi mozgástól
2020. jún. 18. 11:40
 15/26 anonim ***** válasza:
97%

210 Kilóval neked nem kell sportolnod . Azt is megkockáztatom,hogy tilos lenne ..

A diétádat kéne betartani,orvosi kontrollal,ilyen túlsúllyal én biztos nem anonim oldalon kérnék segítséget .

Az IR és a pajzsmirigy -alulmáködés a legnagyobb gond fogyás szempojtából. Ha beállították a gyógyszereidet,akkor egyértelmű ,hogy neked CH szegény diétára lesz szükéged,de hogy mennyire kell alacsonyan tartanod én szakértőt kérdeznék,nem játék . A tekerést is hagyd abba, szerintem felmegy a pulzusod vagy 200-ra ,ez egy élet-halál játék nálad amíg nem fogysz le legalább 40 kilót . Orvos,dietetikus,táplálkozási szakértő ,így ebben a sorrendben ..

2020. jún. 18. 14:52
 16/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ neked is!

Természetesen elmegyek orvoshoz és dietetikushoz is. Itt elsősorban arra voltam most kíváncsi, hogy van-e itt olyan, aki hozzám hasonló helyzetből indult, és sikerült neki fogynia. Szerettem volna tudni, hogy másnak sikerült-e. Próbáltam úgy megírni a kérdést, hogy ez egyértelmű legyen.

Tekerés közben figyelem a pulzusomat, és 130 körül tartom. Nem tekerek olyan gyorsan, hogy bajom legyen tőle. Ez az egyetlen dolog az úszás mellett, amitől nem vagyok eltiltva. Azért még egyszer rákérdezek majd az orvosomnál.

2020. jún. 18. 17:52
 17/26 anonim ***** válasza:
26%
Állj át teljes növényi étrendre. Ezek a "betegségek" amiket felsoroltál mind visszafordítható, ha elhagyod az állati fehérjét. Növényekből is be lehet vinni elegendőt. Ezt most nem csak a hasamra csaptam és úgy mondtam, ha érdekel olvasd el a Kína tanulmány és a Döntő bizonyíték könyveket, ebben minden le van írva. Csaj sajnos úgy mint az olajmágnások befolyása a környezetkímélőbb járművek ellen, úgy a húsipar lobby se fogja ezt bevallani soha.
2020. jún. 19. 00:27
 18/26 anonim válasza:
100%

" Tojást se nagyon eszek, nem tudom jóízűen megenni, mindig arra gondolok, mint amikor húst kell ennem: hogy honnan van, hogy ő élt, és azért halt meg, hogy megehessem."

Emiatt ne aggódj, egyél tojást nyugodtan! A boltban kapható tojásokból az életben nem lett volna kiscsirke, ahhoz kakas is kell. A tyúkok maguktól tolják a tojást, de kakas nélkül az csak egy tojás, nem fejlődik sehová.

2020. jún. 19. 02:48
 19/26 A kérdező kommentje:

Nektek is köszönöm a választ!

17-es: Nem hiszem, hogy a növényi étrend ezt megoldaná. Gondolkodtam rajta, hogy teljesen elhagyom az állati eredetű dolgokat, de nem emiatt. Azonban az általad említett könyveknek utána fogok nézni.

18-as: tudom, hogy nem lesz belőle kiscsirke, de így is zavar. Nem tudom jól megfogalmazni, hogy miért. Gyerekkoromban mi is tartottunk csirkéket és disznókat, a születésem előtt teheneink is voltak. Eleinte sok csirke- és disznóvágáson ott voltam, láttam mindent. Kisebb gyerekként még nem volt semmi rossz érzésem ezzel kapcolatban, ez csak általános iskola második felében alakult ki, talán pont amiatt, hogy pontosan tudtam, hogy kerül az asztalra a hús. A tojást meg tényleg nem tudom elmagyarázni. Két éve még simán megettem egy rántottát, de most csak azt a tojást tudom megenni, amit nem látok.

2020. jún. 19. 03:51
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálad valószínűleg hamvában hol ötlet a növényi étrend, ugyanis az rendkívül magas ch bevitellel jár, szerintem felejtsd ezt el, menjél dietetikushoz. Szép dolog ha vannak elveid, de a saját egészséged szerintem fontosabb.Nem bántásból ,de te nem vagy abban a helyzetben, hogy kiserletezz a taplalkozasoddal egyenlőre
2020. jún. 19. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!