Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik az a sport amivel a...

Melyik az a sport amivel a legtöbbet fogyhatok?

Figyelt kérdés
A futás nem jöhet szóba "rossz" a térdem
2020. jún. 16. 23:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

A tányér két kézzel való eltolása.

Amúgy egy hibamentes (nem amatőr, hanem személyi edző által betanított) fitnesz termi erősítés, TBT, TRX, Walk Energy... Ezek kímélik a térdet és alak formálók. Sőt! Van kifejezetten alakformáló erősítő edzés is!

De jó egy kettlebell is! Vagy egy közepes pulzus számú bármilyen mozgás, ami zsírégető pulzussal dolgozik.

Érdekes a cukor és pajzsmirigy állapota is.

És a mozgás mellett diéta is kell!

2020. jún. 17. 00:00
 2/12 anonim válasza:
94%
A tabata edzések is nagyon jók!
2020. jún. 17. 00:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is rossz a térdem, az úszást mondták, csak nincs rá lehetőségem.
2020. jún. 17. 07:05
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Abból a szempontból véleményem szerint is az úszás a legjobb, hogy talán az egyetlen aktív sport, amivel semmilyen szinten nem "ártasz" magadnak, az ízületeidnek.
2020. jún. 17. 11:08
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Úszás és BICIKLIZÉS! Ha nem hegymenetben tekersz kifejezetten izületkímélő (nekem is rossz a térdem, ortopédorvos mondta). Valamint egy gyorsabb tempójú séta sem rossz, bár azzal kevesebb kalóriát égethetsz. És ahogy az első írta, a helyesen kivitelezett erősítések sem rosszak az ízületeidnek, bár ez egy drágább megoldás:)
2020. jún. 17. 11:56
 6/12 MadSeal ***** válasza:
81%
Hosszabb távon az, amit szeretsz, mert azzal tudsz a legtöbb időt eltölteni, nagyobb a motiváció, kevesebb az esély, hogy kihagysz egy edzést vagy abba hagyod. Csak legyen elég intenzív, tehát nem sakk vagy jóga. De bármelyik labdajáték, tánc, küzdősport, futás, túra, bringa, úszás stb.
2020. jún. 18. 02:33
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Tánc és küzdősport egy térd bajosnak?
2020. jún. 18. 10:54
 8/12 MadSeal ***** válasza:
50%
Nálunk vannak a klubban térdre operált emberek is, ugyan úgy elmozognak, zsákolnak, csak lassabban futnak. A táncot meg ebből kifolyólag gondoltam, ha ezt tudják emberek csinálni, azt szerintem pláne. Nagyim szallagavatómon simán eltáncolgatott műtérddel 🤷‍♂️
2020. jún. 18. 11:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jár, hogy nem azt kérdezted; amivel egy óra alatt legtöbb energiát égethetsz. Mert az szerintem a( futás, térdproblémánál a)z elliptikus tréner. Sok izom dolgozik egyszerre. ÍGy a kezdők is intenzíven tudják nyomni,ha bírják tüdövel.

Legjobb talán kombinálni: Heti 2 nagy intenzitású (pl súlyzós) és 2 majd később 3 anaerob (eliptikus tréner,szobabinyó , esetleg karergométer vagy evezópad, olyan spinninges fajta).

Az úszás csak kimerít. Hideg a víz,nehezebben mobilizálhatók a zsírdepók. A szűkös levegővételi lehetőségek is komoly limitet jelentenek==> zuhan a trljesítmény

2020. jún. 21. 02:42
 10/12 anonim válasza:
100%

Engem elsosorban az uszas mentett ki ebbol a helyzetbol, raadasul kozben megszerettem uszni szoval ez is egy pozitivum

Emellett figyelj az etrendedre is

2020. jún. 21. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!