Itt a GYIK kérdések között, melyik lehet, amit az emberek legtöbbször megkérdeztek? Kezdem én, amivel a legtöbbet találkoztam. - Mikor lesz kockás a hasam?
Valószínűleg minden témának megvan a maga unalomig ismételt kérdése, hiszen pont azért hoztak létre alkategóriát, hogy az ugyanolyan kérdések elszeparáltan egy helyre kerüljenek.
A gyerekvállalás témában így a "lehet terhes, ha...?" tuti toplistás, a Fogyókúra témában a "hogyan lehet úgy lefogyni, hogy...", a Szexualitásban tipikus a "X centi pénisz elég/jó/megfelelő/kicsi?". A politikában a vég nélküli Orbánozás-Gyurcsányozás-Sorosozás, és így tovább.
Mi az élet értelme?
Fog e még nőni a péniszem/mellem?
Miért nem indul a kocsim?
Megcsal?
Megyek kategóriákként;
- "Hogyan lehet töröltetni a kérdésemet Gyakorin?" (Egyéb kérdések; ez olyan gyakori, hogy a legutóbbinál rá is pirítottam a kérdezőre; egyszerűbb lenne letekernie a kérdéseket.
Ünnepek; Karácsony előtt főképp - "egy osztálytársamat húztam, mit vehetnék neki?"
Szexualitás; "Szerintetek szép vagyok?" "Hol ismerkedhetnék?"
Szórakozás; "Mi ennek a dalnak/filmnek a címe?"
Fogyókúrák; "Ez étkezési zavar?"
Emberek; "Én vagyok a hibás?" (Alatta egy emlék megosztva).
Mi az élet értelme?
Léteznek szellemek?
Mit tennétek a helyemben?
Velem van baj?
Mi volt ez (többi lent)?
Szerintetek én vagyok a hibás?
Hova menjek nyaralni?
Hogy írják helyesen?
Ez normális?
Melyik jobb?
Melyik nevet választanátok?
Hogy kell kérdést írni a gyakorira?
A lényeget kihagytátok:
"Lehetek-e terhes?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!