Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hete csinaltam a keto...

1 hete csinaltam a keto diétát de ma megtörtem.....sushizni voltunk és utána még pár kekszet is ettem, meg 2 db ilyen mini snickerst. Hogy elégessem a bevitt szenhidratot míg újra ketoba fogok, az jo ha csinalok egy 24 oras böjtöt? Vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az irjon aki jártas ebben a témában
2020. jún. 16. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Folytasd ahogy eddig, mert 24 óra böjt után halálra fogod magad enni.
2020. jún. 16. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem olyan diéta, mint a többi. Ha kiestél a ketózisból szimplán bele kell újra kerülnöd. Itt nem tarthatsz csalónapokat, mert a szervezet kidob és csak magadat szivatod folyamatosan. Ha nem tudod fejben eldönteni válts könnyebbre (pl kalóriaszámolás), betegség esetén szintén te tudod mit akarsz.
2020. jún. 16. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
A keto hülyeség ahogy van. Számolj kalóriát.
2020. jún. 16. 21:50
 4/4 anonim válasza:
A ketogén diétának nem a fogyasztás a lényege, hanem a méregtelenítés. Ha csaló napokat tartasz, az egésznek semmi értelme.
2021. júl. 5. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!