Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, nektek ha megjön, mit...

Lányok, nektek ha megjön, mit csináltok fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

2 fő kérdésem lenne:

- ti ilyenkor többet esztek?

- sportolni ugyanúgy sportoltok, vagy felfüggesztitek erre az 5-6 napra?

Én másfél hete fogyózom, 3-szor sportoltam. Ma lenne a következő alkalom, de ma reggelre megjött. Ugyanúgy mozogjak ma is? Vagy majd délutánra kiderül hogy érzem magam?

2020. jún. 16. 06:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3 napig nagyon görcsölök. Fél éve volt császármetszésem, sportolni nem merek azokban a napokban. Bevallom, kicsit többet eszem, de nem sokkal. Egy plusz banán, vagy egy kis csoki. Rengeteg víz jön rám előtte, ami menzesz végéig ott van rajtam, és majd lemegy. Már megszoktam, hogy 2-3 kg val több vagyok és megáll a fogyás egy hétig.
2020. jún. 16. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy sportolok és nem eszem többet. De szerencsém van, első egy-két nap szédelgek kicsit a vérveszteségtől meg nyűgösebb vagyok, de ennyi. Simán tudom tolni az edzést, sőt. Észrevettem, hogy ha edzek, még könnyebb a mensi. Régen zabálós voltam előtte, de mióta normálisan eszem, valahogy nem ugrik meg az étvágyam sem.
2020. jún. 16. 16:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem 5 napig szokott tartani, fájni csak az első nap szokott a hasam. Mozogni minden nap szoktam így is, de az első egy-két napon nagyon megerőltető dolgokat nem csinálok, jógázom, táncolós youtube videókra szoktam mozogni, esetleg futógépen hegymenetben sétálni, stb. Aztán harmadik naptól folytatom rendesen az edzést ahogy előtte, olyankor már tudok erősíteni/súlyokkal dolgozni.

Ami a kaját illeti, nekem az a nehezebb része, mert rettenetesen kívánós vagyok olyankor és folyton éhes, a hűtőt is fel tudnám falni egyben. Általában ilyenkor hozzádobok még kétszáz-háromszáz kalóriát a napi keretemhez és megemelem a fehérjét a szénhidrát rovására, az segít nálam csillapítani a zabarohamokat.

2020. jún. 16. 21:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Általában próbálom az étrendem tartani, habár ilyenkor az átlagosnál jobban kívánom a (“rossz”) szénhidrátokat, szóval mondhatni, ilyen lightos csalónapnak is nevezhető kb. az első 3 nap, utána visszaáll a szervezetem. :)

Illetve sportolok mellette ugyanúgy. Érdekes, előtte nem tudtam volna elképzelni, azonban mióta edzek mellette, enyhültek az egyébként durvább PMS tüneteim is.

2020. jún. 16. 21:56
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egyébként tegnap végül nem tornáztam mert nagyon fáradt voltam.

De szerintetek a másfél heti diétámat nagyon elrontottam azzal, hogy 2 nap is egymás után 2000 kalóriát ettem? Eddig 1600-at.

2020. jún. 17. 02:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem fáj a hasam, csak nagyon gyenge vagyok első 1-2 napban. Olyankor nem szoktam edzeni. Menzesz előtti napon szoktam nagyon kìvánós lenni, ilyenkor általában fagyizni szoktam😄
2020. jún. 17. 05:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Én szoktam edzeni még,ha rossz is, mert a sport nálam enyhíti a tüneteket. A kajálást meg úgy csinálom,hogy kitartok ameddig tudok, de ha nem megy, akkor vannak itthon csökkentett ch-s vagy rostcsökkentett alapanyagaim,abból valamit csinálok és küzdök :D bár annyiban szerencsésnek mondhatom magamat,hogy valamiért a húst kívánom iszonyatosan. Talán jobb,mintha a csoki kéne
2020. jún. 17. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!