Lányok, nektek ha megjön, mit csináltok fogyókúra alatt?
2 fő kérdésem lenne:
- ti ilyenkor többet esztek?
- sportolni ugyanúgy sportoltok, vagy felfüggesztitek erre az 5-6 napra?
Én másfél hete fogyózom, 3-szor sportoltam. Ma lenne a következő alkalom, de ma reggelre megjött. Ugyanúgy mozogjak ma is? Vagy majd délutánra kiderül hogy érzem magam?
Nekem 5 napig szokott tartani, fájni csak az első nap szokott a hasam. Mozogni minden nap szoktam így is, de az első egy-két napon nagyon megerőltető dolgokat nem csinálok, jógázom, táncolós youtube videókra szoktam mozogni, esetleg futógépen hegymenetben sétálni, stb. Aztán harmadik naptól folytatom rendesen az edzést ahogy előtte, olyankor már tudok erősíteni/súlyokkal dolgozni.
Ami a kaját illeti, nekem az a nehezebb része, mert rettenetesen kívánós vagyok olyankor és folyton éhes, a hűtőt is fel tudnám falni egyben. Általában ilyenkor hozzádobok még kétszáz-háromszáz kalóriát a napi keretemhez és megemelem a fehérjét a szénhidrát rovására, az segít nálam csillapítani a zabarohamokat.
Szia! :)
Általában próbálom az étrendem tartani, habár ilyenkor az átlagosnál jobban kívánom a (“rossz”) szénhidrátokat, szóval mondhatni, ilyen lightos csalónapnak is nevezhető kb. az első 3 nap, utána visszaáll a szervezetem. :)
Illetve sportolok mellette ugyanúgy. Érdekes, előtte nem tudtam volna elképzelni, azonban mióta edzek mellette, enyhültek az egyébként durvább PMS tüneteim is.
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként tegnap végül nem tornáztam mert nagyon fáradt voltam.
De szerintetek a másfél heti diétámat nagyon elrontottam azzal, hogy 2 nap is egymás után 2000 kalóriát ettem? Eddig 1600-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!