Lányok, nektek ha megjön, mit csináltok fogyókúra
alatt?
Figyelt kérdés
2 fő kérdésem lenne:
- ti ilyenkor többet esztek?
- sportolni ugyanúgy sportoltok, vagy felfüggesztitek erre az 5-6 napra?
Én másfél hete fogyózom, 3-szor sportoltam. Ma lenne a következő alkalom, de ma reggelre megjött. Ugyanúgy mozogjak ma is? Vagy majd délutánra kiderül hogy érzem magam?
Én mindent ugyanúgy csinálok ha mondjuk első nap nagyon fáj a hasam akkor kihagyom egy napra a sportot
2020. jún. 16. 06:45
2/17 anonim válasza:
Én az első 3 napban képtelen lennék edzeni. Nem a világ vége, ha pár nap kimarad, amúgy is csak heti 2-3x tornázok. Ugyanannyit eszek, mint máskor, ilyen szempontból nincs különbség.
2020. jún. 16. 07:36
3/17 anonim válasza:
Nem eszem többet.
Amikor a legjobban megvan, vagy ha fáj a hasam, akkor nem tornázok.
De könnyebb napokon igen.
2020. jún. 16. 08:46
4/17 anonim válasza:
Én nem tudok ilyenkor edzeni, annyira görcsöl a hasam. Ez kb olyan 3 napig tart, azalatt a 3 nap alatt többet is szoktam enni. Utána a 4. napomon már rendesen folytatom az edzést.
2020. jún. 16. 08:55
5/17 anonim válasza:
Első két napot kihagyom általános gyengeség miatt.
2020. jún. 16. 09:03
6/17 Laylah válasza:
Ilyenkorra szoktam a "csalásokat" időzíteni, első két napra. Általában amit ilyenkor megeszek, az le is megy legfeljebb 2-3 nap alatt.
2020. jún. 16. 09:16
7/17 anonim válasza:
Nekem 4 napig tart,az első napon,amikor épp megjön nagyon kínlódok,olyankor passzolom az edzést,de étvágyam sincs nagy,kevesebbet csipegetek. Onnantól ugyanúgy folytatom mint amikor nem mensizek:) annyi,hogy nekem olyankor kicsit könnyebb is,mert alig van étvágyam
Nekem a félidő a nagyon nehéz,olyankor iszonyúan kívánós vagyok egy pár napig,mint egy terhes nő:D olyankor szoktam csalónapokat beiktatni,de próbálom elkerülni:)
2020. jún. 16. 09:46
8/17 anonim válasza:
Nekem egy nap amikor nagyon szarul vagyok. Migrén stb. Ilyenkor felfüggesztem a mozgást, az étrendet tartom. De ha annyira szarul vagyok egy pizzát berendelek mert valamiért nekem segít a mértéktelen szénhidrát 🤷♀️
2020. jún. 16. 10:18
9/17 anonim válasza:
Amikor megvan nekem nem nagyon van étvágyam, inkább az előtte lévő napokban kívánom jobban.
Nekem nincsen nagyon bő, fájdalmas menstruációm úgyhogy szoktam mozogni akkor is.
2020. jún. 16. 10:19
10/17 anonim válasza:
Nekem is az elején olyan 1-2 napig semmi étvágyam olyan rosszul vagyok, görcsöl a hasam. Ezeken a napokon edzeni sem szoktam, csak nyújtani, az még jól is esik. A következő 2-3 napban már edzek, de sokkal kevésbé intenzívebben, mert hajlamos vagyok elájulni. Ilyenkor már jobb az étvágyam, de csak ritkán jön rám falásroham, amikor épp olyan időszak van, nem gyötröm magam a bűntudattal is :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!