Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segíteni valaki egy edzés...

Segíteni valaki egy edzés terv és egy diéta összeírásához?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok (fiú), most 93 kg és 182 cm. Látszik most, hogy van felesleg azért rajtam. Ha valaki tudna segiteni kérem írjon privátba!:)

2020. jún. 15. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Na kezdjük.

10.000

2020. jún. 15. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

5k-ért adok edzes tervet 2 hónapra.

+5k kcal és makró irány számok.

Mondjuk neked lehet rá kellene szánnod majdnem 2 óra Google-t, ha valóban erdekel a téma.

2020. jún. 15. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen senki nem fog ilyesmit vállalni, aki ért hozzá, mivel ez egy szakma. Nem azért tanulják ezt emberek, hogy utána ingyen segítsenek másoknak, mivel nekik sem osztanak ingyen lakást, vagy ételt.

Az alapokat egyébként neten is meg tudod nézni, példa étrendek is vannak, illetve az alapgyakorlatok is számtalan helyen megtalálhatóak. Személyreszabott, energia megspórolós tervekért viszont fizetni kell.

2020. jún. 15. 16:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem is ingyen gondoltam.
2020. jún. 15. 16:48
 5/5 anonim válasza:
100%

attól függ mi a célod fogyni vagy izmosodni

pl lapos hashoz fogyózni kell ami nem megy edzés közben

2020. jún. 15. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!