Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, valaki tud...

Fogyni szeretnék, valaki tud adni jó tanácsot?

Figyelt kérdés

20 éves gyermek vagyok 187 cm magas és 120 kg.

3 hete diétázom ez idő alatt 5 kilót fogytam, bár ebből maximum 1 kiló a zsír.

Zöldségeket, sovány húsokat eszek ebédre és vacsorára kis adagban, ami néha nagyon nehéz hiszen a gyomrom szűkülésben van még jelenleg, de tartom magam bármilyen nehéz is, hisz fejben már el van döntve a fogyás.

Tanácsot szeretnék kérni olyantól aki már ilyen nagyobb súlyból fogyott le vagy van bármi fogalma is a dologról és folyamatáról.

A céltestsúlyom olyan 85-90 kiló között lenne.

Edzéshez van 2x10kg súlyzóm azokkal lehetne valamit kezdeni, hogy fogyás közben nőjön az izomzat, plussz ez segít a kalóriaégetésben is ha minden oké...

Amit nem szívesen csinálnék az a futás...ezenkívül bármilyen jó tanács vagy alap edzésterv ötlet jöhet. :D

Köszi ha tudsz segíteni. :)

2020. jún. 14. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

20 évesen nem gyermek vagy, hanem felnőtt!

Keresd fel a háziorvosodat!

2020. jún. 14. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
20 evésen mar -rég nem vagy gyermek . Ne butáskodj . Egyébként zsír égető mozgás (Hiit) ami a legjobb lenne neked. Nézz videókat .
2020. jún. 14. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik bekezdésben leírtad mit kell tenned, és jól is csinálod, folytasd így tovább. A te súlyoddal 2000 kalóriát megehetsz naponta (vagy lehet hogy többet is) annyiból jól lehet lakni, és fogyni is fogsz szépen. Nem kell semmit se megvonnod magadtól, csak annyit kell tenned, hogy kevesebbet eszel, és pár hónap múlva le fogsz fogyni. Én is csak ennyit csinálok, kb 8-10 kilót fogytam pár hónap alatt, de mégegyszer ennyi van még. Ha mozogni is szeretnél mellé, nem kell feltétlenül futnod. Menj biciklizni, azzal is kalóriákat fogsz égetni, és nem is annyira kimerítő. Sok sikert bajtárs :D
2020. jún. 14. 17:31
 4/4 Laylah ***** válasza:
Nem is futhatsz ezzel a testsúllyal egyébként. Olyan mozgást keress, amivel nem terheled még jobban az ízületeidet.
2020. jún. 18. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!