Súlyzós edzés miatt ennyire nő az étvágy?
Figyelt kérdés
Súlyzós edzéseknek köszönhetően nőtt az étvágyam,de szálkásítani is akarok. Szeretnék a hasamból islefaragni,de így nehéz,hogy sokszor ennék. Mit tanácsoltok,miket egyek,amitől nem hízok,de 2 óra múlva nem is éhezek meg.2020. jún. 9. 21:12
1/2 anonim válasza:
Jó ez furán fog hangzani, hogy diétához mondjuk olíva olajat javaslom de nekem az olajosabb ételek mindig telítenek egy jó darabig. Én salátához szoktam enni és nem rémesen sokat tehát egy adag össz 250 kalória (alapjáraton naponta eszem kb 3000kcalt minimum) és azzal megvagyok egy ideig. Vagy próbálj lassabban felszívódó kajákat enni azok is tovább telítenek. Nekem ezek segítenek.
2/2 anonim válasza:
A fehérje telít, és amúgy is nagy szükséged van rá szálkásításkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!