Mi venné el az étvágyamat?
Ha sokszor érzel éhséget, akkor valami nem oké a tápanyagbevitellel. (azt pl ne vegyük ide amikor az ember lánya-vagy fia pl unalmában eszik, mert az nem éhség:)
Példa: Több szénhidráttal 160g, kevés kalóriával 1400-1500 és kevés zsírral 60-70g körül nem hogy nem fogytam, szarul is éreztem magam és gyakran voltak falási rohamaim.
Mióta váltottam kevesebb szénhidrátra 70-95g közt átlagosan, több zsírbevitelre 115-120g, és ezáltal több kalóriára, 1800-2000 között, piszok jól érzem magam, napi 3 étkezés mellett nincsenek zabarohamok se semmi gáz, végre energikus vagyok, nem érzem magam fáradtnak álmosnak egész nap, és emellé még fogyok is ami elsődleges célom. Fehérjét csak azért nem említem meg, mert azt lényegében ugyanannyit eszem mint régen, egyedül a szénhidrát-zsír aránya, mennyisége változott meg, és ugye a kalória, de az ésszerű keretek között nem is igazán lényeges.
Ha leírnád miket eszel pl egy átlagos nap, könnyebb lenne kibogarászni mi a bibi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!