Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sérülés után meghíztam.Hogyan...

Sérülés után meghíztam.Hogyan tudok lefogyni?

Figyelt kérdés

Egy baleset miatt sokáig pihennem kellett és közben a gyógyszerek miatt sajnos étvágyam is lett rendesen.Eredményként meghíztam és szeretném leadni a felesleget.165 cm vagyok és 60 kg.Eredetileg 53 kg voltam és szeretnék visszafogyni.

Elég csúnyán megsérültek a térdeim és az egyik karom is, ezért kardiózni nem nagyon tudok, illetve futni sem mehetek egy ideig.Ezek helyett Chloe Ting tornát kerestem,sok embernek bevált, hátha nálam is működik.Mire kell figyelnem a fogyás során?Szeptemberig le tudok adni pár kilót vagy tegyek le róla?

2020. jún. 15. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem a mozgáson fog múlni elsősorban, hanem az étkezésen. Állíts össze magadnak egy normális, tartható étrendet, amivel kb 500 kcal deficitben vagy. Ha ezt már sikerül betartanod, akkor kezdj mozogni, gazából teljesen mindegy, mit. Menj el heti párszor pár órát sétálni, erősítsd videóra, bármi, ami megy. Ha a diétát tartod, akkor fogyni fogsz, ha mozogsz, akkor az izmaid kicsit visszanyerik az erejüket, jobb lesz a közérzeted, és segít a deficitben is, de önmagában nem fog érni semmit.
2020. jún. 15. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:
29%
Hát ha Chloe Tinget bírod, akkor bármit bírsz. Én a térdsérülésem után járni alig bírtam még sokáig. Ellipszis trénert vagy úszást javaslok amúgy, Chloe Tinget csak akkor ha már egészséges vagy.
2020. jún. 15. 11:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!