Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az alábbi méretekkel milyen...

Az alábbi méretekkel milyen az alakom szerintetek?

Figyelt kérdés

Méreteim centiben:

-mell: 84

-has: 62

-csípő: 81

Magasságom: 164 cm

Súlyom: 49 kg

Nagyon rosszak ezek az arányok szerintetek?

28/N

2020. jún. 15. 08:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%

19-es

Nyugi én is röhögök a te kommenteden.

Ignorálod, hogy milyen komoly probléma az, hogy lenézel másokat és lehúzod a testüket.

Én a képeken gyönyörű egészséges fiatal nőket láttok.

Neked mást jelent a csinos, nőies alak +30kgt gondolom (amivel nincs semmi baj, csak hagyd azt békén aki nem úgy néz ki) Nem tudom, hogy nő vagy férfi vagy-e, de ha bárki olyan szavakkal illetne mint amiket a vékonyak naponta megkapnak azt te is komolyan vennéd :)

16/l

2020. jún. 19. 21:54
 22/24 anonim ***** válasza:
57%

Szoval a kerdes arrol szol, ki mit gondol. Ezek szerint csak jot lehet gondolni, hogy a tinik ne bogjek el magukat a valaszoktol?

A kerdezo felnott, kifejlett no, nem 16 eves tini, akiknek a vekonysag a meno. Kozel 30 evesen ezek a mertek veszelyesen kevesek, betegseget sugallnak. Foleg ugy, hogy a kerdezo valoszinuleg fogyni szeretne, mert hogy a fogyas kategoriaba rakta ki a kerdest. A kerdezonek pszihologusra van szuksege, illetve eletmodvaltasra, amivel nem veszelyezteti az egeszseget.

2020. jún. 20. 01:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Miért hová rakja ki a kérdést? "Hízás" kategória nincs.

Ha szexualitás,vagy hasonlóba rakja,a sok kiéhezett pasi ígyis úgyis csorgatja rá a nyálát,ott nem kapna normális választ

Amúgy szerintem nem kell se híznod,se fogynod és kész:)(fogyni főleg nem!)

2020. jún. 20. 13:38
 24/24 anonim ***** válasza:

22-es

a bőgős 16 éves tini vagyok

Nem menő a vékonyság a koromban, épp ezért szomorodtam el a válaszokon. Nem tudok hízni, ilyen a genetikám, rengeteget eszek. A kérdezőnek is ilyen problémája lehet.

Hol láttsz te hízókúra vagy súlytartás kategóriát?

Hova a jó istenbe írja a kérdését, hogy normális válaszokat kapjon és ne 40 évesek basztassák?

2020. jún. 25. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!