Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az alábbi méretekkel milyen...

Az alábbi méretekkel milyen az alakom szerintetek?

Figyelt kérdés

Méreteim centiben:

-mell: 84

-has: 62

-csípő: 81

Magasságom: 164 cm

Súlyom: 49 kg

Nagyon rosszak ezek az arányok szerintetek?

28/N

2020. jún. 15. 08:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
38%

Azt írjam amit " hallani "akarsz? Akkor szuper, tökéletes alakod van.

Ha őszinteséget vàrsz: túl sovàny vagy, alig van formàd, derekad/ csípőd, ez nem valami nőies. Szerintem. Jöhet a lepontozàs.

2020. jún. 17. 17:33
 12/24 anonim ***** válasza:
46%
8. Ezek a szàmok messze vannak a körte/ homokóra testalkattól.
2020. jún. 17. 17:36
 13/24 anonim ***** válasza:
41%
Igen, rosszak. Vezna vagy. 28 evesen egy 12 eves testeben elsz. A helyedben sulyzos edzesbe es legalabb 2300 kcal etrendbe kezdenek, hogy embernek tunjek.
2020. jún. 17. 22:24
 14/24 anonim válasza:
100%

Ne mások véleményét helyezd előtérbe, hanem kérdezd meg magadtól, hogy jól érzed e magad úgy ahogy jelenleg vagy!

Ha jól érzed magad akkor örülj. Ha lenne egy kis változtatni való akkor kezdj bele :)

2020. jún. 18. 07:52
 15/24 anonim ***** válasza:
57%

"Hogy embernek tűnjek"

Jézusom #13 válaszoló,te hallottál már róla,hogy MINDEM EMBER MÁS?

Én ugyanaz a válaszoló vagyok aki írta,hogy ugyanezek a méretei csak vékonyabb derékkal. És képzeld,nagyonis embernek tűnök,sőt sok mindenkinek tetszettem is már.

És akármilyen durva,de én pl direkt vagyok ilyen, 54 kilóról fogytam le 48-ra plusz rengeteget sportolok,és szerintem jó alakom van így.

Nekem meg az nem tetszik ha valaki nagydarab,ennyi

Kérdező,nyugodtan érezd magad jól a bőrödben,igenis szép egy vékony lány/nő

2020. jún. 18. 11:01
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
15. Attól, hogy valaki nem girhes, még nem nagydarab.
2020. jún. 18. 17:28
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
Hol írtam,hogy az?
2020. jún. 18. 17:37
 18/24 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom, hogy az A-B mell miért deszka. És miért kell mindenkinek óriási fenék? Ilyen alakú a kérdező, ha 20 kilót hízik az se fogja az arányait megváltoztattni.

Azért mert nincsennek nagy mellei és lógó hasa, biztosan egy alulfejlett kislány. Persze, okosok vagytok, ja nem csak bunkók :) Látható különbség van a dereka és a csípője között de azért mert 3 kilóval az átlag alatt van, rögtön megkerdőjelezitek azt, hogy ember-e.

Jó lenne, ha úgy bánnátok másokkal ahogy szeretnétek, hogy veletek bánjanak. Egy órája sírok a válaszok miatt pedig nem is az enyém a kérdés :/

Jó lenne ha dolgoznátok picit azon, hogy mit írtok le, mit ejtetek ki a szátokon.

Nem lenne vicces ha valaki megölné magát azért mert hasonlókat mondtatok neki.

16-os!

Attól még, hogy girhesnek hívsz valakit nem leszel jobb ember :). Tudod, mindig azok bántanak másokat akik nem elégedettek magukkal

Sajnálom kérdező, hogy ennyi gyűlöletet kaptál. Szerintem szép alakod lehet, inkább banánnak mondanám, ha széles vállad van akkor esetleg fordított háromszög. Edzéssel tudsz magadon formálni, ha szeretnél hízni az edzés azon is segít.

Kedves tökéletes alakú, rendkívül jófej hölgyek, urak! Kislányok vannak a képeken? Nem kell válasz amúgy, hiszen a kérdező súlyán az internetes bántalmazás nem fog segíteni :)

[link]

Pontozattok le, ez az én véleményem.

16/l

2020. jún. 18. 23:01
 19/24 anonim ***** válasza:
23.01 te sírsz a válaszokon, én meg itt röhögök a kommenteden :D Ne vedd ilyen komolyan magad, kislány. És a linkelt képeken ha nem is kislányok vannak, egyetlenegyet talán ha láttam köztük, amelyik egy csinos, nőies alak.
2020. jún. 18. 23:24
 20/24 anonim ***** válasza:
68%

23.01-es lánnyal abszolút egyet értek, 15.vagyok.

Igenis szép a vékonyság,és egy karcsú törékeny test nőies.

Én is sok elismerést kapok az alakomra,mióta teszek érte hogy vékony legyek

A képeken lévő lányoknak teljesen átlagos alakjuk van,néhánynak vékonyabb

2020. jún. 19. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!